Hétfői programajánló

Ezen a köztes ünnepnapon már a Halloween jegyében telnek a programok. A kisebbeknek jár a cirkusz, hogy aztán a felnőttek mulassanak. Vigyázat, a koncertek az este közeledtével egyre durvulnak!

Melyiket a 9 közül?

Fővárosi Nagycirkusz, október 31., 15:00

A Fővárosi Nagycirkusz egy különleges karácsonyi ajándékkal készül szeretett közönségének: egy összművészeti produkcióval segít ráhangolódni a legszentebb családi ünnepre és kiszakadni a mindennapok rohanásából. Jókai Mór: Melyiket a kilenc közül? című novellája alapján készült karácsonyi játékban harmonikus szinergiában jelenik meg a cirkuszművészet, a zene, az ének és a színházművészet.

14. hiperkarma Halloween - hiperkarma koncert

Várkert Bazár, október 31., 18:30

Szédületes halloweeni hangulat a hiperkarma 14. alkalommal megrendezett jelmezes megakoncertjén, ahol egy éjszakára ismét feltárul annak a másik világnak a kapuja, az ebben a világban koncertezők örömére. A hiperkarma kétségtelenül korunk egyik legmeghatározóbb alternatív zenekara, amely egyrészt versként is értelmezhető szövegeinek, másrészt folyamatos megújulásra való képességének köszönheti sikerét.

Fonó Session: Citerás Örömzene

Fonó Budai Zeneház, október 31., 19:00

Fonó Session programsorozat citerás alkalmakkal bővül! Várnak minden érdeklődőt havonta egyszer, Barna Anikó, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem hallgatója vezetésével megvalósuló citerás örömzenére.

Pátkai Rozina & PQR

Budapest Jazz Club, október 31., 20:00

Pátkai Rozina énekesnő, dalszerző a bossa nova autentikus európai képviselőjeként szerzett nemzetközi szinten is elismerést. Új formációjának zenészei a magyar könnyűzenei élet meghatározó egyéniségei. Szabó Dániel Ferenc (MÖRK), Tóth István (Laiho) és Ávéd János (Modern Art Orchestra) pop és jazz-zenei ihletettséggel szólaltatják meg Rozina saját és társszerzőkkel jegyzett dalait, melyek portugál, francia, spanyol, angol és magyar nyelven hangzanak el.

..na végre..már mindenkinek hiányzott..a budai Dürerben elöször lesz Psybaba Halloween és külföldi vendégük sem járt még az uj egységben..de most oktober végén visszatérnek vagy ujrakezdjék,de nem is akárhogy..

Ismét Therapy Sessions Halloween a hajón, ezúttal Katharsys és Sinister Souls társaságában. Öltözz be minél félelmetesebb jelmezbe és nyerj Bladerunnaz jegyeket vagy éves bérletet!