Hétfői választás

Mielőtt bármit is programoznánk, kezdjük a hetet egy pohár babkávéval! Szükségünk lesz rá a jó választáshoz, ugyanis nem kényeztet el minket ez a hétfő. Remélem, a szűkös keret nem akadályoz meg senkit a jó szórakozásban, amihez jó szórakozást kívánok!

Mesekoncert - Walt Disney és mese musical

Dunakeszi Szabadstrand, augusztus 2., 11:00

Szeretitek a zenés meséket? A disney dalokat? Ezen a délutánon a mesemusicelek világába kalauzolnak el benneteket! De hívjátok el a Nagyit is, mert a mesék után örökzöld operettdalokkal kedveskednek a szülőknek, nagyszülőknek!

Hajókirándulás és sétahajózás - Tokaj

Tokaj, augusztus 2., 11:00, 15:00

A hajó a Bodrog folyón halad Tokaj városa mellett a Zsaró ér bejáratáig, ott visszafordul, a Tiszán a strandig megy és egy óra elteltével ugyanott köt ki, ahol beszálltak a vendégek. A hajó a közúti híd alatt található nagy parkolóból indul.

Harangjáték és fuvolaszó

Szent István Bazilika, augusztus 2., 16:00

Harangjáték és fuvolaszó minden hétfőn és kedden 16:00 és 16:30-kor a Szent IStván Bazilikánál! Bach, Mozart, Haydn, Paganini, Chopin, Bizet művei.

A38 Hajó (Orrterasz), augusztus 2., 17:00

Megnyújtnád a hétvégédet? Vagy csak korábban kezdenéd a következőt? Van számodra egy jó hírünk! Hosszú várakozás után, mindenki legnagyobb örömére, június 7-től végre visszatér az A38 Hajó orrteraszára, a Mondays: Offf nyári rezidenciája harmadik szezonja alkalmából. A recept a szokásos, minden hétfő délután 5-től este 10-ig a legjobb szelektorok húznak elő táskájukból minőségi elektronikát egész nyáron, Ti pedig fesztelenül bólogathattok rájuk a Dunán, kezetekben hűs koktélok társaságában. Jól hangzik.

Fonó Session - Ír session

Fonó Budai Zeneház, augusztus 2., 18:00

A Fonó Session sorozata kötetlen közösségi örömzenélésre ad lehetőséget hétköznap esténként. Kezdő és haladó zenészek, zenekedvelők, érdeklődők egyaránt csatlakozhatnak hangszerrel vagy anélkül.

Mennyit érünk?

Spirit Színház - Lakásszínház, augusztus 2., 19:00

Családi komédia az elfogadásról, egy különleges apa-fia barátságról. Az özvegy apa (Perjés János) és fia (Szalay Bence) egy időben keresik a nagy Ő-t. Kapcsolatuk idillikusan és viccesen baráti. Teljes őszinteségben élnek, így nem tabu, hogy amíg az apa Mrs. Ő-t keresi, addig a sportoló fiú Mr. Ő-t. Találkozásuk a lehetséges társakkal számtalan fordulatot tartogat.

Jazzelünk - Speiz Boiz vs. Jazzbois feat Sena & glsch - Chaos Chips live - ONE-AB

Pontoon, augusztus 2., 20:00

“Boiz, Bois, Boys i’m looking for a good time” mondotta vala Sabrina a nyolcvanas évek derekán. Hétfőn a Pontoonon tuti meg is találná a szórakozást, ugyanis Budapest két legforróbb beateket játszó zenekara a Speiz Boiz és a Jazzbois csapnak össze. Ha csíped a bólogatós, jazzy hip hopot, amit ráadásul a város legjobb zenészei pakolnak össze élőben, akkor valószínű már úgy is találkoztál a fiúkkal.