Hurrá, a UPC csomagjában is lesz végre Netflix!

2017-től legálisan nézhetünk olyan kultsorozatokat a tévében, mint a Daredevil vagy a Stranger Things.

A világ egyik legnagyobb kábelkommunikációs vállalata, a Liberty Global ma bejelentette, hogy többéves megállapodást kötött a Netflixszel, amelynek köszönhetően a Liberty Global és leányvállalatainál, így a UPC Magyarországnál előfizető tévénézők 30 országban férhetnek hozzá a Netflix filmes kínálatához a médiaboxukon keresztül.

A digitális tévéken mostantól elérhető Netflix applikáció további 6000 órányi filmmel, tévésorozattal és dokufilmmel gazdagítja a Liberty Global videótárának kínálatát, amelyet a MyPrime és Play szolgáltatásokkal is elérhetnek a felhasználók. Ezen kívül a Liberty Global olyan népszerű szolgáltatásokat is kínál kiegészítésként, mint a Műsorvisszanéző funkció, amely segítségével akár egy hétig visszanézhetőek a tévécsatornák műsorai.

stranger-things.jpg

A Liberty Global először Hollandiában indítja el az új Netflix applikációt a Horizon médiaboxokon, a többi országban majd csak 2017-ben, a szükséges technológiai fejlesztéseket követően válik elérhetővé az új szolgáltatás. És hogy ez miért jó? Mert így olyan príma Netflix-sorozatokat nézhetünk majd Magyarországon legálisan, mint amilyen a Daredevil vagy legutóbb a Stranger Things volt!