Hurrá, Richard Gere visszatér a mozikba!

A Vészhelyzet sztárja, Julianna Margulies és a Trónok harca Tyrionja, Peter Dinklage is szerepel az új filmjében.

Gőzerővel dolgozik az új filmjén Hollywood deres halántékú szívtiprója, Richard Gere: a 66 éves sztár The Three Christs Of Ypsilanti címmel forgat kórházi drámát - írja a VarietyA nagy stúdióktól függetlenül készülő film egyik főszereplője a Trónok harca Tyrionja, Peter Dinklage, de a produkció nemrég leigazolta a Vészhelyzet sztárját, Julianna Marguliest is. Gere-t sajnos elég ritkán látni filmekben az utóbbi években, bár tavaly nagyon jól alakította a nőcsábász írót a Marigold Hotel 2-ben. Előtte 2012-ben szerepelt a Végzetes hazugságokban.

A filmet Jon Avnet rendezi, aki a Sült, zöld paradicsom után olyan kultfilmek producere lett, mint a Sky kapitány vagy a Fekete hattyú. A  The Three Christs Of Ypsilanti, ahogy az a címből is sejthető, három Krisztusról szól, azaz három olyan pszichiátriai betegről, akik Jézusnak hiszik magukat. Gere azt a michogani orvost alakítja, aki megpróbálja kezelni a három paranoid skizofrént. Julianna Margulies lesz a doki felesége, aki a történet idején otthon neveli a két lányukat, korábban pedig a neves orvos-pszichiáter kutatóasszisztense és titkárnője volt.

Azt sajnos nem lehet tudni, hogy Peter Dinklage kit fog alakítani a filmet - reméljük, az egyik önjelölt Jézust. A film forgatása augusztusban kezdődik New Yorkban.