Jennifer Jason Leigh főszerepet kapott Tarantinótól

Miután Tarantino tervbe vett westernjének forgatókönyvét valaki feltette az internetre, mire a sértett rendező kijelentette, hogy nem csinálja meg a filmet, ám jobb belátásra tért, és most már női főszereplőt is talált magának.

A The Hateful Eight című új Tarantino film forgatása pontosan két hónap múlva kezdődik Coloradóban, így éppen ideje volt, hogy a rendező a meglévő szereplőgárdához végre női főszereplőt találjon. Ez pedig nem más, mint Jennifer Jason Leigh (Változó világ, Mrs. Parker és az ördögi kör), akit oly rég láttunk igazi nagy szerepben. Igaz, a színésznő feltűnt a Nancy ül a fűben egyik fontos szereplőjeként és Az élet habzsolva jó című vígjátékban is, de a Quentin Tarantino által most felkínált szerep nagyot lendíthet karrierjén – ahogy ez korábban történt John Travolta, Kurt Russell és Christoph Waltz esetében is. Leigh alakítja majd Daisy Domergue-et, egy körözött gyilkost, akit akasztani visznek, de a postakocsi egy hatalmas hóviharban elakad, és utasai egy kocsmában kénytelenek meghúzni magukat, ahol aztán nagyon frappáns dolgokat mondanak egymásnak és kevesen maradnak közülük életben. A szerepre nem mellesleg olyan színésznők jelentkeztek be, mint Michelle Williams, Hilary Swank, Robin Wright és Demi Moore. Szóba került még Jennifer Lawrence neve is, de belső források szerint őt a film egyik másik szerepe miatt keresték meg.

A The Hateful Eight.férfi főszereplői között ott van a már említett  Kurt Russell, Tim Roth, Michael Madsen, Bruce Dern, Walton Goggins és a kihagyhatatlan Samuel L. Jackson. A film forgatása december 8,-án indul, és a jövő év második felében kerül majd a mozikba.