Josh Brolinék mégsem forgatják le a Goonies 2-t

Az 1985-ös kalandfilm rendezője, Richard Donner már 87 éves, nemigen vállalja a folytatást.

A fiatal Josh Brolin, a fiatal Samu, azaz Sean Astin és a jó ideje leginkább már csak B-kategóriás filmeket forgató Corey Feldman 1985-ben egy nagyon jó kincskeresős kalandfilmet forgatott Richard Donner rendezésében, Steven Spielberg producerkedésével Kincsvadászok címmel. Tavaly, a film 30 éves évfordulóján úgy tűnt, a pár fotó kedvéért újra összeálló eredeti csapat leforgat egy második részt, amiben ismét együtt nyomozhatnak valami rejtély után az odőközben 30 évet öregedett, és hollywoodi sztárrá vált gyerekszereplők. 

Csakhogy Spielberg már nem akkora producerpápa manapság, mint a '80-as években volt (épp most bukik meg az óriásos fantasyje a mozikban), Richard Donner pedig már nemigen fog filmet rendezni 87 évesen (Mondjuk Clint Eastwood is 86 éves, mégis dolgozik, idén mozikba is kerül a Tom Hanksszel forgatott repülőgépes drámája).

Ezekről a Goonies egyik főszereplője, Corey Feldman beszélt egy exkluzív interjúban. A színész Sean Astinnal egy sztorivázlatot is készített tavaly Donnernek, akinek tetszett a filmötlet a megöregedett gyerekszereplőkkel. Frank Marshall producer viszont úgy döntött tavaly, hogy a Kincsvadászok 2 ne folytatás, hanem reboot legyen, a régi szereplők cameóival - pont amilyen a hamarosan debütáló, sokat szidott csajos Szellemirtók. Ha ez a film siekres lesz, az a Kincsvadászok 2-t is napirenden tarthatja, viszont ha megbukik, akkor Corey Feldmanék már csak álmodozhatnak a folytatásról. Ő maga semmiképp sem rendezné meg, szerinte ez a projekt csak úgy lehet sikeres, ha Steven Spielberg, Richard Donner vagy Chris Columbus személyes ügyként karolja fel a folytatás elkészülését. (via Movieweb)