Keddi otthonmaradós

A heti kedd koncertben erős, de azért más műfajt is talál, aki keres. Netre fel!

Kiscsillag - Streamkoncert: visszanézős

Online, január 12., egész nap

Nem értél rá december 30-án? Mégelérhető a "visszanézős" jegykategória: nézd vissza a rögzített koncertet egy 30 napig felhasználható linkkel!


Online nyílt nap a Károli BTK-n

Online, január 12., 10:00

Nézz be az oldalra, hogy megtudd, miért érdemes a Károli BTK-t választani!
Idén sajnos nincs lehetőség az Egyetem falain belül személyesen fogadni Titeket, viszont szeretnék, ha ebben az évben is betekintést nyerhetnétek, hogy milyen is igazán Károlisnak lenni! Online nyílt nap.


Móser Ádám - téli minikoncertek

Online, január 12., 17:00

Móser Ádám minden délután rövid, kb. 10 perces minikoncertet ad saját szerzeményiből, improvizációiból, amit élőben, a facebook-oldalán közvetít.


On-line Bábos Mesekuckó Eszterrel

Online, január 12., 17:30

Bábos Mesekuckó, az értékes együttlét. Ha csak egy mesét néz gyermeked egy nap, legyen az a bábos mesekuckó. Asztali bábjáték keretében elevenednek meg a sok dallal, mondókával fűszerezett mesék, itt.


Samodai-Szives Duó Pillanatkoncertek 4/4 - online

Online. január 12., 18:00

A Duó online koncertsorozatában 30 perces pillanatkoncertekkel ajándékozza meg a közönséget élménydús, fogyasztható formában. A kortárs ütőhangszeres-trombita kamarazenei műveket modern és kortárs magyar novellákkal egyesítik, így egy komplex koncertélményt nyújtanak közönségbarát és szórakoztató módon.


Jazz elvitelre: Egri a négyzeten

Online, január 12., 18:00

Az Egri Jánosság nem lineáris, ha ketten együtt zenélnek ezen a néven az már négyzetesen zseniális! Apa és fia együtt on-line!


Kolibri MobilMesék

Online, január 12., 18:00

A járványügyi szigorítások miatt a színházak átmenetileg bezárnak, de a kényszerszünet alatt is szeretnének veletek maradni és tartalmas ‘kolibris’ élményekkel színesíteni az otthon töltött napokat – ha nem személyesen, hát online!


Üveggyöngyjátékok, avagy mit akar a kortárs művészet?

Online, január 12., 18:00

Klikkelés után Fazekas Gergely muzikológus és vendégei beszélgetnek zenéről, társasjátékról, társművészetek közösségéről, művészi közösségünk és hagyományaink játékszabályairól.


Alba Regia Szimfonikus Zenekar hangversenye - Online közvetítés

Online, január 12., 18:40

Magyar származású zeneszerzők a főszerepben! Különleges műsort állított össze a zenekar, ugyanis Bartók Béla és Kodály Zoltán mellett Hajdú André és Dubrovay László alkotásai is felcsendülnek a koncerten, valamint Johannes Brahms 1., 5. és 6. magyar tánca is hallható lesz.


Gábor György: Talmud, tóra és a többiek 4.

Online, január 12., 19:00

Bibliai túra értelmiségi analfabétáknak - online.


Kodály Filharmonikusok Debrecen, vez.: Kollár Imre, km.: Fejérvári Zoltán (zongora)

Online, január 12., 19:30

A Kodály Filharmonikusok Debrecen a debreceni Kodály Központból online, élőben közvetített hangversenye. A zenekart Kollár Imre vezényli, Fejérvári Zoltán zongorázik.


Müpa Home LIVE – Berecz Mihály zongoraestje

Online, január 12., 19:30

A világjárvány sajnos megakadályozza, hogy Arkagyij Volodosz Budapestre utazzon, így az MVM Koncertek - A Zongora sorozat közönsége a fiatal magyar zongorista, Berecz Mihály szólóestjét hallgathatja meg a Müpa honlapján, Facebook-oldalán, valamint YouTube-csatornáján.


Árnyjátékok - Hervay Gizella: Levél helyett / PIM az A38 Hajón

Online, január 12., 20:00

A Balázs Imre József szövegválogatása verseken, interjúrészleteken keresztül nyújt betekintést a Hervay Gizella költészetének összetettségébe, erdélyi és magyarországi pályaszakaszaiba. Közreműködik DJ Lee n’gum és az ATMO zenekar. Nézd meg itt!


Táncszínház ON - Pécsi Balett: Carmen

Online, január 12., 20:30

Carmen története, a karakterek szélsőséges érzelmi világa és Bizet muzsikája nagyon erős és ihletadó. Hogy lehet egy idilli nyugalmi állapotból egy pillanat alatt az őrület határára kerülni? Hol a határ szerelem, szenvedély és birtoklási vágy között? Online nézhető.


Fülbevaló #05 - Legars: DJ Live Act

Online, január 12., 21:00

Legars house DJ-ként vált ismertté különösen a budapesti queer közösségben. A !Tape névre hallgató, heti rendszerességű bulik az Anker’t Klubban igazi csemegét jelentettek 2013 és 2017 között a szcéna számára, és azóta – bár jellemzően Barcelona és Budapest között ingázik - ha itthon van, lehetőség szerint fel-feltűnik az éjszakában. Most itt tudod meghallgatni.