Különös szilveszter

Ebben a rendhagyó évben a szilveszter is az online térbe költözik. Az alábbi programok közül válogathattok, ehhez nem kell más, mint bekapcsolni a laptopot és streamelni, hogy jól teljen az év utolsó napja! B.U.É.K.!

Budapest Bábszínház: Boribon és Annipanni

Online, december 31., 10.30h

Boribon és Annipanni hétköznapi kalandjainak legnagyobb varázsa, hogy minden mai és egykori gyerek számára ismerősek. Mert mindenki vágyott már piros kisautóra, barátkozott össze kóbor cicával vagy épített házat az asztal alatt. Mindenki volt már beteg, fújt a kádban buborékot, és kért anyától még egy esti mesét. És mindenkinek van legjobb barátja, mint Annipanninak Boribon, és Boribonnak Annipanni.

Táncszínház ON- Budapest Táncszínház: 80 nap alatt a Föld körül

Online, december 31., 11h

A főhős, Phileas Fogg, pozitív tulajdonságai, mint a humanizmus, a becsület, az adott szó és az egészséges versenyszellem olyan emberi tulajdonságok, amelyekre gyermekeinket és ifjúságunkat nap, mint nap tanítani kell. Az előadás a Nemzeti Táncszínház oldalán ingyenes látható. 

Fővárosi Nagycirkusz: Tündértánc - Nővarázs (felvételről)

Online, január 3., 13h-ig bármikor

Különös, a klasszikus cirkusz határait kitágító, egyedi hangulatú előadás a Tündértánc – Nővarázs. Hogyan lehet közös pontokat találni a cirkusz- és a képzőművészet között? Mi a közös egy festményben és egy cirkuszi számban? Tud-e annyira maradandó lenni egy cirkuszi szám felejthetetlen pillanata, mint egy márványszobor? Le tud-e lépni a festővászonról egy alak, hogy aztán a manézsban életre keljen?

Pesti Magyar Színház: Rumini

Online, december 31., 15h

A tengerész-kalandregényekből jól ismert Rumini és társai ezúttal ismét nagy bajba keverednek. A több, mint 150 előadást megért színpadi sikerdarabban Ferrit-sziget gonosz úrnőjének életveszélyes kelepcéje várja őket, ahonnét csak fortélyok, leleményesség és önfeláldozó bátorság révén lehet szabadulni.

Budapesti Operettszínház: Csárdáskirálynő

Online, december 31., 19h

Élvezze broadcast-minőségben a klasszikus nagyoperettet ! Kálmán Imre remekműve Vidnyánszky Attila rendezésében igazi sikerdarab. Tele van vidámsággal, könnyedséggel és komikummal, a szereposztást pedig ismert operettsztárok és fiatal tehetségeink gazdagítják.

Búcsúztassuk együtt 2020-at! Újévköszöntő Gála

Online, december 31., 15h

A Budapesti Operettszínház 2020/21-es újévi Operett- és Musicalgálája. Köszöntsed az Újévet a Budapesti Operettszínházzal! December 31-én ingyenesen elérhető 2021. január 1. 8h-ig!

Pintér Béla és Társulata: Kórház-Bakony

Online, december 31., 16h

Végzetes orvosi műhiba következtében meghal a kórházban egy 63 éves alkoholista. Fia, a halott személyes tárgyainak átvétele után, egy pillanatra teljesen összeomlik. A színmű ezt az egyetlen percet a fiú elméjében, szibériai, dél-amerikai és magyarországi helyszíneken tett kalandos utazásként mutatja be.

Orlai Produkció - Füge Produkció: Hogy szeret a másik

Online, december 31., 17h

Három házaspár. Két hely. Két idő. Eközött kell ugrálni, különben baj lesz. Az előadást jegyvásárlás után követhetitek.

Budapest Bár - Szilveszteri koncert premier

Online, december 31., 19h

A szilveszteri koncertre a legbulisabb számokból válogat a zenekar, és a közösségi média oldalaikon elérhető előzetes nézői kívánságok alapján állítják össze a számok sorrendjét.

Duma Aktuál szilveszteri különkiadás – meglepetéssel!

Online, december 31., 19h

A műsor az elmúlt hónap történéseit dolgozza fel, közélet, politika, súlytalan bulvár események, művészet és kultúra 2*40 percben (néha több), szünettel. Vetítések, videók és váratlan színpadi elemek keverednek helyszíni tudósításokkal és indokolatlan táncbetétekkel.

Örkény István Színház: Színészbüfé/Büfészínész 1.

Online, december 31., 20h

Azt meséld, el Gyuri, Eszter, Imi, Béla, Laci, Gabi, Zsombi, Kero, Pali, Zsolt, NóraDia, Réka, Znami, Emő! Ma este pályájuk emlékezetes pillanatairól mesélnek.

TÁP szilveszter - Minden rossz méltó vég a (bélnek) évnek - varieté

Online, december 31., 20h

A TÁP Színház élő stream szilveszteri utolsó varietéjén a nézők is rémesen érzik majd magukat. Ennél a karantén is jobb. Borzasztó lesz, de tényleg, ne nézzék, ne vegyenek rá jegyet. Sose volt jó, most se lesz az.

Radnóti Színház: Csapodárok

Online, december 31., 20h

A Radnóti Színház legfrissebb bemutatója, a Csapodárok egy igazi olasz komédia, sok humorral és színészi virtuozitással. Az elmúlt időszak után jól esik majd nevetni, szórakozni és végre együtt lenni otthon, színházban!

Next Level NYE Stream - Goodbye 2020 from Akvárium Klub Nagyhall

Online, december 31., 20h

Maradj otthon és nézd a Next Level TV-t szilveszterkor is!

Opus Online | Kéknyúl

Online, december 31., 20h

Ingyenes szilveszteri koncertközvetítés az Opus Jazz Clubból! A hetvenes évek soul- és funkzenéjében gyökerező, urbánus tánczenét játszó Kéknyúl egyedülálló színfoltja a hazai klub- és fesztivál-körforgásnak.

Tomorrowland

Online, december 31., 20h

Varázslatos ünnepség egy kivételes év végén, egy lenyűgöző digitális világban, tele zenével, varázslattal és barátsággal. A bolygó legjobb művészei közül több mint huszonöten lépnek fel a vadonatúj digitális találkozóhelyen, Naoz színpadán.
A Tomorrowland december 31-én, igazodik a 27 időzónához, így határok nélkül mindenkivel együtt ünnepelhet.

Zuboly online koncert

Online, december 31., 20h

A zenekar soha meg nem jelenő dupla LP-jét hallhatjuk: Maszk? Szellemírtók? 12 Majom? Filmzenék? Metró pótló? Metró? Goldwyn? Mayer? Műmayer? Mi? Mi! Igen, slágerek és népdalok! COCKTAIL a'la Zuboly!

Telekom Electronic Beats: Csakazértis Szilveszter w/ Axel Boman & Kornél Kovács

Online, december 31., 21h

Fellépnek élőben: Axel Boman & Kornél Kovács (Studio Barnhus), La Boum Allstars (Fran Palermo, Mary Popkids, Bohemian Betyars, Platon Karataev & Middlemist Red), Lau & Mankind, Vatsanah, Tolo (Lavalava)

M.ú.l.j.é.k. 2020! A Dumaszínház szilveszteri válogatása

Online, december 31., 21h

M.Ú.L.J.É.K. 2020 – avagy kétezer húzz! Válogatás a Dumaszínház alávaló pillanataiból Műsorvezető: Kovács András Péter és Ráskó Eszter.

A TRIP Hajó bemutatja: Péterfy Bori & Love Band Szobadiszkó Streamkoncert

Online, december 31., 22.20h

Szilveszteri buli Boriékkal! Irány a szobadiszkó, táncoljatok, őrüljetek meg és búcsúztassátok teljes szívvel 2020-at! 

Buék Szobafesztivál

Online, december 31., 22.30h

Az idei évet nem tudják rendes bulival lezárni, de meghívtak pár DJ-t, hogy töltsék  a szilveszter éjszakát egy zártkörű virtuális rendezvényen.

Különös Szilveszter | Edith

Online, december 31., 22h

Az Edith évzáró esztrádműsora. Körkapcsolás berlini, marosvásárhelyi és budapesti stúdiókból.