„Megjön a kedve, ha vár a keddre...”

Hogy is volt tovább? "Mert keddtől keddig mindig más....," de itt most az jön, hogy: programokkal várunk szeretettel az új évben is! Még ébredezik a világ, de napról napra egyre több programot találtok a PORT.hu-n.

Rutkai Bori Banda: Karácsonyi Koncert - rögzített előadás // TRIP WebSzínház

Online, január 5., egész nap

Egy igazán egyedi ajándékkal, a zenekar vidám, táncos, ugyanakkor szívmelengető és meghitt téli dalaival, ünnepi koncertjével ünnepelhettetek.  Az élő koncertet a teljes zenekarral a TRIP hajó színháztermében vették fel, és még az új év elején is látható online.

Kiscsillag - Streamkoncert: visszanézős

Online, január 5., egész nap

Nem értél rá december 30-án? Még elérhető a "visszanézős" jegykategória: nézd vissza a rögzített koncertet egy 30 napig felhasználható linkkel!

Móser Ádám - téli minikoncertek

Online, január 5., 17:00

Móser Ádám minden délután rövid, kb. 10 perces minikoncertet ad saját szerzeményiből, improvizációiból, amit élőben, a facebook-oldalán közvetít.

Japánspecialista: Utazás Japánba a koronavírus alatt

Online, január 5., 17:00

A mai adásban Tóth-Vásárhelyi Réka, magyar kokeshi készítő iparművész lesz a vendég.
Réka novemberben utazott Japánba és erről az útjáról fog mesélni.

Samodai-Szives Duó Pillanatkoncertek 4/3 - online

Online, január 5., 18:00

A a duó a kortárs ütőhangszeres-trombita kamarazenei műveket modern és kortárs magyar novellákkal egyesítik, így egy komplex koncertélményt nyújtanak közönségbarát és szórakoztató módon. 2020-as koncertjeiket a szegedi Szent-Györgyi Albert Agórában adják. Azonban most kivételesen nem élőben, hanem online, több, kicsit koncertre adaptálva, hogy a képernyők előtt is élvezhető és követhető lehessen.

 

Táncszínház ON - FlamenCorazónArte Táncszínház: Újévi FlamenKoktél

Online, január 5., 20:30

A flamenkoktél nem alkoholos italokból, hanem más, bódulatot okozó összetevőkből áll. Az előadás különlegessége, hogy a művészek minden alkalommal ugyanazon hozzávalók felhasználásával, ám az arányok változtatásával, egy-egy újabb ízvilágot kevernek ki.

Fülbevaló #04 - Bartha Márk: 18 - A/V show presentation

Online. január 5., 21:00

Hogy fonódik össze a kép és a hang, a látás és a hallás? Mi történik, ha egy live act több csatornán éri el a befogadót? Hogyan jönnek létre a több műfajt keverő kollaborációk? Tudj meg többet!