Megtámadták Steve Buscemit

Minden előzmény nélkül arcon ütötték.

Arról számolt be a New York Post, hogy Steve Buscemi szerdán, május 8-án Manhattan keleti részén, a Kips Bay negyedben sétált egy meg nem nevezett nővel, amikor egy ismeretlen férfi odalépett hozzá, és arcon ütötte.

A szakállas férfi, aki baseballsapkát, kék pólót és fekete melegítőnadrágot viselt, elmenekült a helyszínről, miután Buscemi a földre esett. A támadót egyelőre még keresi a rendőrség.

Buscemi ügynöke a lapnak elmondta, hogy a színész jól van, de a bal szeme és arca bedagadt, és nem sokkal az eset után kórházba szállították kezelésre.

Egy környéken dolgozó szemtanú a Postnak adott nyilatkozatában elmondta:

"Láttam, hogy egy nővel van, majd az ablakon keresztül láttam, hogy megbotlik és hátraesik. Azonnal felállt és az ellenkező irányba futott. Nem láttam, hogy ki ütötte meg. Aggasztó a helyzet, mert 11-kor szoktunk zárni, és ilyenkor már ijesztő a környék"

- mondta a névtelenséget kérő nő.

Nem Buscemi az egyetlen színész, akire ok nélkül rátámadnak New Yorkban, márciusban a Buscemivel a Gengszterkorzóban együtt szereplő Michael Stuhlbargot érte inzultus, amikor a manhattani Central Parkban egy kővel tarkón vágták. Stuhlbarg üldözőbe vette támadóját, akit őrizetbe vettek. Négy éve pedig a Drágám, a kölykök összementek! sztárját, Rick Moranist New Yorkban, fényes nappal, látszólag minden ok nélkül leütötte és megrugdosta egy férfi.

Steve Buscemi legközelebb a Netflix Wednesday című sorozatának második évadában fog szerepelni.

via: NME