Milyen gyerekfilmet nézzünk a hétvégén?

Lesz Leleményes Hugo és a Sheriff az égből, eljön E.T., valamint megismerkedhettek a kis boszorkánytanonccal, Lillivel is!

2017. október 14., szombat

A leleményes Hugo
SuperTV2 - október 14., 5.30
12 éven felülieknek ajánlott!

Az órás apja halála után az iszákos nagybátyja veszi magához Hugót. A nagybácsi eltűnése után az árva fiú titokban javítja a pályaudvar óráit, vigyázva arra, nehogy elcsípjék. A főinspektor ugyanis a lézengő gyerekeket lelencházba dugja. Szabad idejében Hugo az egyetlen örökségét, a különös gépembert, próbálja működésbe hozni, lévén meggyőződése, hogy az apja üzenetét hordozza. Amikor alkatrészt lop hozzá a pályaudvari játékboltból, a tulaj lefüleli a fiút. Az árus lányának azonban megesik a szíve rajta. Isabelle elhatározza, hogy segít neki. 

Angry Birds - A film
HBO - október 14., 7.25
6 éven felülieknek ajánlott!

Madár-szigeten csupa kedves, boldog és a repüléssel nem is kísérletező szárnyas éli világát. A nagyszerű társaságból viszont valahogy mindig kilógott a három jó barát: Piros, aki azért néha kissé ingerült valamint hű haverjai, Chuck és Bomba. Amikor viszont titokzatos, zöld malacok szállnak partra náluk, ők hárman sejtik meg először, mivel próbálkoznak a vendégek: és az ő dolguk, hogy megállítsák őket. 

Khumba
Filmcafe - október 14., 8.00
6 éven felülieknek ajánlott!

Khumba, a kölyökzebra testét csak félig borítják csíkok, ezért babonás családja őt hibáztatja a szárazság miatt, ami a területüket sújtja. Khumba kiközösítve érzi magát és úgy dönt, hogy nem marad tovább csordájával. Útra indul, hogy megszerezze maradék csíkjait, annál a vízgyűjtőnél, ahol a legenda szerint az első zebra vált csíkossá. Azonban, hogy elérje célját át kell küzdenie magát a kegyetlen Phango leopárd vadászterületén. Khumba a különböző állatokkal való találkozások során felismeri, hogy a változatosság és sokféleség színesebbé teszi az életet és hogy valamely állat különbözősége az eddig gondolt gyengeség helyett éppen az állat erőssége is lehet. 

Beethoven nagy áttörése
Viasat3 - október 14., 11.40
6 éven felülieknek ajánlott!

Eddie állatgondozó, mégis szigorú állattartás ellenes nézetei vannak, amelyek miatt nem engedi meg a fiának, Billynek, hogy megtartsa az imádni való kóbor kutyát, Beethovent és kölykeit. Amikor azonban tolvajok elrabolják azt a sztárkutyát, akivel Eddie egy filmben dolgozik, a stúdió úgy dönt, hogy mielőbb pótolni kell az állatot. Így aztán a jó öreg Beethovent választják ki új sztárjuknak. Beethoven pedig nemcsak Hollywoodba, hanem Eddie szívébe is belopja magát.

E.T. - A földönkívüli
TV2 - október 14., 13.15
12 éven felülieknek ajánlott!

Egy amerikai kisváros szélén, a családi házaktól alig néhány méternyire húzódó erdőben földet ér egy űrhajó, melyből fura kinézetű "emberkék" szállnak ki, hogy felderítsék a terepet. Ám hamarosan a helyszínre érkeznek a földlakók: őrült zajt csapva, villódzó zseblámpájukkal megrémisztik a békés szándékú látogatókat, s miközben megpróbálják bekeríteni űrjárművüket, a furcsa kis lények menekülésbe fognak. Egy "valaki" közülük azonban lemarad a távozó űrjárműről. Ez a valaki pedig nem más, mint E.T., aki a számára ismeretlen bolygón marad dühös kutyák, nyüzsgő járművek és egy furcsa kisfiú társaságában. Ezen az éjszakán ugyanis egy közelben lakó fiú, a kisiskolás Elliott gyanút fog, hogy valaki kint rejtőzik a kertjükben. Egész éjjel kint marad, s végül magához édesgeti ezt a valakit, aki persze nem más, mint E.T. A két magányos lény: az apa nélkül nevelkedő fiú és a hátrahagyott űrlény hamar összebarátkozik egymással.

Seriff az égből
Mozi+ - október 14., 13.25
6 éven felülieknek ajánlott!

Az amerikai kisváros, Newman behemót, dinamitöklű seriffje arra kényszerül, hogy elhagyja szolgálati helyét. Amióta ugyanis magához vette az idegen bolygón született kisfiút, H7-25-öt, nincs nyugta a légelhárítás korlátolt vezetőitől. Szerencséjükre Monroe-ban éppen seriffet keres a polgármester, s noha a körülmények kissé mostohák, barátja unszolására mégis fölesküszik. Azonban itt is hamar jönnek a bonyodalmak. H7-25 jelzi barátjának, hogy ellenséges földönkívüliek fészkelték be magukat a közeli támaszpontra és emberszabású robotjaikkal, valamint akaratbénító készülékekkel arra törekednek, hogy elfoglalják a Földet.

Lilli, a kis boszorkány - A sárkány és a mágikus könyv
m2 - október 14., 18.15
6 éven felülieknek ajánlott!

Az árnyerdőben garázdálkodik Jeromos, az állítólagos nagy varázsló. Egyesek szerint csak egy kontár, akinek az a legnagyobb trükkje, hogy átváltozik valaki mássá, de ez sem tart sokáig. Jeromos mindenáron meg akarja kaparintani Surulunda varázskönyvét, mert azzal felépíthetné a világuralom-gépet. Az öreg boszorkány már tud vigyázni a könyvre, keresnie kell egy méltó utódot. Hektorra, az egyfejű sárkányra bízza, amíg az új boszorkánytanoncnak le nem telik a próbaideje...

Belevaló papapótló
DUNA Televízió - október 14., 19.30
12 éven felülieknek ajánlott!

Buck Russell, a kétbalkezes nagybácsi a szülők távollétében unokaöccsére és két unokahúgára felügyel. Hamarosan fenekestül felfordul az élete, az apró rokonok ugyanis az ügyefogyott nagybácsiból valódi emberi lényt faragnak, aki megpróbál megbirkózni a súlyos problémákkal: barátnője követeléseivel, a munkanélküliséggel, a szexmániás szomszédasszonnyal, a reggeli készítéssel, és a szép, ám a kamaszkor kellős közepén levő 15 éves unokahúggal. 

2017. október 15., vasárnap

Sam - Kismadár nagy kalandja
Film+ - október 15., 9.20
6 éven felülieknek ajánlott!

Yellowbird egy iciri-piciri kismadár, akinek semmi keresnivalója az elvándorló madár raj élén. A madár, aki soha nem tette ki a lábát fészekből, és nincs családja se, elindul, hogy egy saját családot találjon magának. 

Az új karate kölyök
Mozi+ - október 15., 10.15
12 éven felülieknek ajánlott!

A II. világháborúban Amerikáért harcoló japán katonák tiszteletére rendezett ünnepségen Mr. Miyagi találkozik egykori parancsnoka özvegyével, s annak unokájával, Julie-val. A nehéz esetnek számító kamaszlány egy balesetben vesztette el a szüleit, és emiatt tele van tüskékkel. Nehezen jön ki a nagyanyjával és nem találja a helyét a kortársai között sem. Mr. Miyagi elhatározza, hogy elkezdi karatéra oktatni, bízva abban, hogy ez segít Julie-nak rátalálnia önmagára és helyére a világban.

Bruno és Boots: Az uszoda akció
HBO - október 15., 12.55
12 éven felülieknek ajánlott!

Bruno és Melvin a suli leghírhedtebb bajkeverői. A duó alaposan próbára teszi az igazgató és az igazgatónő idegeit. A csínytevések ellenére szeretik az iskolát, és bármikor készek kiállni érte. Miután az úszóbajnokságon vereséget szenvedtek a rivális sulitól, Bruno rájön, hogy a suli vészesen közel áll ahhoz, hogy elveszítsen pár diákot a gyenge szereplés miatt, akik átmennek a Yorkba. Azzal a szándékkal, hogy megmentse az úszócsapatot, adománygyűjtést szervez, hogy saját medencét építhessenek.

Vigyázz, kész, szörf!
Film+ - október 15., 12.50
6 éven felülieknek ajánlott!

Cody imádja a rockzenét és a szörfözést. A kamasz pingvin az első versenyére készül. Az ifjú tehetségről dokumentumfilmet forgat egy stáb. A filmesekkel a nyomában Cody nekivág, hogy otthonától, az antarktiszi Dérvidéktől távol, a Pin Gú szigeten induljon a nagy versenyen. Útja során találkozik a szörfös Pipi Joe-val, a menedzser Reggie Belafontéval, a tehetségkutató Mikey Abromowitz-cal és Lani Aliikai vízimentővel. Azután megismerkedik a sokat látott öreg szörfössel. Segítségével Cody rátalál a saját útjára, és rájön, hogy az igazi nyertes nem feltétlenül az, aki elsőként ér a célba. 

Az utolsó léghajlító
Mozi+ - október 15., 14.15
12 éven felülieknek ajánlott!

A világon négy nemzetség osztozik, a Levegő, a Víz, a Föld és a Tűz, melyek néhány tagja képes uralni az elemeket. A Tűz népe magának akarja megszerezni a hatalmat, ezért háborút indít a többiek ellen. Száz esztendeje dúl a harc, és egy régi legenda szerint csak egy Avatar mentheti meg a világot a teljes pusztulástól. Ez pedig nem más, mint az ifjú Aang, az utolsó léghajlító, aki különleges képességeinek köszönhetően képes uralni mind a négy elemet. Aang a vízhajlító Katarával és a lány bátyjával, Sokkával együtt elindul, hogy megpróbálja újra egyensúlyba hozni a világot.

Talpig zűrben
Prime - október 15., 14.50
6 éven felülieknek ajánlott!

A hétéves Juniort, akit már harmincszor vittek vissza a Brutus árvaházba, ismét egy gyanútlan házaspár nyakába sózzák. Bennek és Flónak nem születhetett saját gyermeke, ezért az örökbefogadás tűnt számukra a legkézenfekvőbbnek. Junior, az elvetemült, vásott kölyök legmerészebb álmukat is felülmúlja. Hamar rájönnek arra, hogy nem egyszerűen a kezdő szülők nehézségeivel kell szembenézniük, hanem leginkább Big Ben Healy találja fején a szöget, miszerint: "A Sátánt fogadtátok örökbe!". Ben jó apa akar lenni, Juniort rendszeresen viszi meccsekre, szülinapi bulikba és kirándulni. Mindvégig próbál a kedvére tenni az örökbefogadott ördögfiókának. Junior azonban, mintha csak pusztításra született volna: tör-zúz mindenhol és tönkretesz mindent, amit ér, még Ben házasságát is. Ben mindezek ellenére kitart a fiú mellett, mert lát reményt arra, hogy végül elviselhetővé váljék közös életük.

Neveletlen hercegnő
Cool - október 15., 14.35
12 éven felülieknek ajánlott!

Mia, mint a kamaszlányok általában, arról ábrándozik, hogy siker és csillogás veszi körül. Álma valóra válik, amikor egy nap meglátogatja sosem látott nagyanyja. A hölgy kicsit kilóg a San Francisco-i környezetből, ugyanis ő Genovia királynője, és azért jött, hogy unokájának átadja a trónt. Míg a szigorú nagymama a királynőhöz méltó viselkedésre próbálja nevelni a makrancos kamaszlányt, Mia egyre kevésbé szeretne királynő lenni. Ahhoz ugyanis itt kéne hagynia barátnőjét, az iskolát, kedvenc Ford Mustangját és persze egy fiút, akivel kapcsolatban szintén titkos álmai vannak. 

Lilli, a kis boszorkány - Utazás Mandolánba
m2 - október 15., 18.15
6 éven felülieknek ajánlott!

Lilli levelet kap Mandolánból, hogy gyorsan jöjjön, mert Nandy királyának azonnal szüksége van Lilli varázserejére. Lilli, a talpraesett varázslólány az egzotikus birodalomba, Mandolánba utazik, hogy varázsigéivel segítsen megtörni a királyság trónját sújtó átkot.Természetesen Hektor, a zöldfülű sárkány sem maradhat el, a színes kalandokban bővelkedő, ezeregyéjszaka meséiből.