Minden, amiért érdemes várni a Farmot

A Farm egy nem mindennapi, vidékre költöztetett Való Világnak ígérkezik. Több lesz annál, ahol kábé megtapasztalhatják a versenyzők, milyen önfenntartóan élni.

1. A Farm nem egy luxusbörtön

A Való Világot okkal lehet azért gyűlölni, mert a lakók nem csinálnak semmi érdekeset a látványos unatkozáson kívül, legfeljebb zabálnak és tespednek, amit meg sokkal jobb csinálni, mint nézni, ugye. A Farm kihúzza a lakók lába alól a luxust, így a lazsálásnak, nemtörődömségnek ára van. Maguknak kell vizet, élelmet szerezniük, kapálniuk, állatokat gondozniuk, stb.

2. A vidéki idill a borzalmasan nyomasztó kupola helyett

Egy idő után már nézni is fájt, hogy a szerencsétlenek tényleg nem mehetnek sehova azon a cirka 120 négyzetméteren kívül. Most viszont a villanővér helyett is beszélgethetnek állatokkal, ami lássuk be, sokkal cukibb, nekik meg megnyugtatóbb, ha egy hang helyett valami bolyhos kis cuki élőlénynek öntik ki a lelküket.


3. Változatosság a kényszeres tematikus hetek helyett

Oké, ha lesznek lovak, ott lesz lócitrom is, amit el kell takarítani. A trágyára történő első rácsodálkozás után még a legnagyobb panelpatkány plázacica is beleszokik a szarlapátolásba, így azért ezen majd nehezíteni kell, de máris jobb a kiindulási helyzet, mint a katonai hetet követő iskolás hét.


De vajon mégis mennyire autentikus parasztházban fognak végül lakni a versenyzők? Szénán kell aludniuk? Ha esetleg valaki megkívánja a másikat, akkor az nem a nyugiszobába, hanem a csűrbe viszi majd egy pásztorórára? Kútról hozzák majd a vizet, és a fürdéshez a maguk által rakott tűzön kell azt megmelegíteniük? Lavórból fognak tisztálkodni? Lesz disznóvágás, libatömés, vetés, aratás, hímzés? Még idén tavasszal mindenre fény derül. Akkor lesz csak igazán jó élni.

A PORT.hu ajánlja:

RTL Klub - Farm