Mit nézzünk hétvégén a gyerekkel a tévében?

Levetítik a WALL-E-t, a Toy Story 2-t, a Télapu harmadik részét, a Norm, az északit, és a Jurassic Parkot is.

2017. december 16., szombat

WALL-E
Film+ - december 16., 9.00
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

WALL-E, a lánctalpas szeméttömörítő robot az egyetlen élő szerkezet a Földön, az emberiség ugyanis elhagyta a lakhatatlanná vált bolygót. A kis munkagép több száz magányos éve gyűjti a kacatokat, amikor megjelenik EVA, a modern és áramvonalas keresőrobot, aki megdobogtatja a szívét. EVA rájön, hogy WALL-E véletlenül rátalált a bolygó jövőjének és túlélésének kulcsára. Visszaindul az űrhajóra, hogy jelentse ezt a fontos hírt. A magányos kis robot EVA nyomába ered. 

Rudi malac újra száguld
m2 - december 16., 18.15
6 éven felülieknek ajánlott!

A 9 éves Nickel még nem tette túl magát édesanyja elvesztésén, ráadásul beilleszkedési problémái vannak az új iskolában. Apja sem könnyíti meg a helyzetét, sőt. Nickel egy reggel arra ébred, hogy egy ismeretlen nő van a házukban, aki magával hozta serdülő lányát, Felit is. Úgy érzi, a világ összeesküdött ellene, és csak egyetlen barátja van, Rudy 2, a kismalac, akinek megmentette az életét. Rudy 2, hogy az új családot összekovácsolja, akcióba lép.

Jurassic Park
VIASAT3 - december 16., 18.25
12 éven felülieknek ajánlott!

John Hammond a világ legkiválóbb genetikusai segítségével valóra váltja élete nagy álmát: újraalkotja a jura-korban élt őslényeket, s őslényparkot rendez be egy eldugott szigeten. A park tervezői áttörhetetlen biztonsági rendszert dolgoznak ki a majdani látogatók védelmére. Arra azonban nem számítottak, hogy egyik emberük a konkurencia megbízásából kikapcsolja a rendszert. Az őslények elszabadulnak, s kiderül, hogy sokkal gyorsabbak, intelligensebbek és veszélyesebbek, mint ahogy azt a park megalkotói gondolták.

Nanny McPhee és a nagy bumm
Prime - december 16., 18.50
12 éven felülieknek ajánlott!

A varázsdada ezúttal egy fiatal anyuka ajtajában jelenik meg. Isabel maga próbálja ellátni a családi gazdaságot, mert a férje háborúban van. Amint Nanny McPhee megérkezik, hamarosan rájön, hogy Isabel gyermekei a saját háborújukat vívják a két elkényeztetett városi unokatestvér ellen, akik beköltöztek hozzájuk, és nem hajlandók elmenni. Nanny McPhee bevet minden varázslatot, a repülő motorbiciklitől az életre kelt szoborig, a fára mászó kismalactól a kiselefántig, hogy a rosszcsont lurkóknak megtanítsa az öt leckét. 

Toy Story - Játékháború 2.
Cool - december 9., 18.55
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

Minő borzalom: Woodyt elrabolják! Számos rettenthetetlen és számtalan nagyon is rettenthető játék-pajtása, a félelmetes űrbigyó Buzz Lightyear vezetésével mentőexpedícióra indul. Ezúttal az igazi nagyvilággal kell szembeszállniuk: kamionokat térítenek ki útjukból, megostromolnak egy játékáruházat, megmentik Woodyt egy mániákus játékgyűjtő kezei közül, és Buzz Lightyear ősi galaktikus ellensége, a félelmetes Zurg sem ússza meg szárazon. 

Télapu 3. - A szánbitorló
DUNA Televízió - december 16., 19.30
12 éven felülieknek ajánlott!

Jó néhány éve, hogy Scott Calvinből egy szerencsétlen baleset folytán Télapu lett. Jól érzi magát a piros ruhában, remekül kijön a rénszarvasokkal, kedveli a manókat, és azt sem bánja, ha néha egy-két problémát neki kell megoldania az északi-sarki játékgyárban. Csakhogy a gonosz Zúzmara Jack szemet vetett a munkájára. Ördögi tervet eszelt ki, és mire kedvenc Télapunk kettőt pislog, máris a múltban találja magát, miközben Jack bújik Télapu szerelésébe. Scott azonban felveszi a kesztyűt, és a barátai segítségével mindent megtesz, hogy megmentse a Karácsonyt.

2017. december 17., vasárnap

Derült égből fasírt
HBO - december 17., 8.30
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

Flint gyerekkora óta feltalálónak készül és kalandra éhezik. És mert a kis szigeten, ahol felcseperedik, többnyire unalmas halacskákból áll a menü, elhatározza, hogy olyan gépet készít, amely az esőt is ínycsiklandozó fogásokká változtatja. Az első próba a hamburgerzápor és makarónizivatar még jól sikerül, de a találmány sajnos nem tökéletes, és igen nehéz irányítani: a környéket hamarosan elönti a puding-áradás, a forgalmat ketchup-tornádó nehezíti, és a környéken népbetegséggé válik a gyomorrontás. Flint izgulni akart egy jó ízűt - ezúttal alaposan jóllakhat az izgalommal.

Robinson Crusoe
Filmcafe - december 17., 8.40
6 éven felülieknek ajánlott!

Kedd, a társaságfüggő papagáj egy csöpp egzotikus szigeten él vidám barátaival. Habár a sziget maga a paradicsom, Kedd semmi másról nem tud álmodozni, csak arról, hogy felfedezze a világot. Egy hatalmas vihar után barátaival egy fura szerzetet találnak a parton: Robinson Crusoe-t. Kedd pedig egyből meglátja benne a lehetőséget, hogy más szigetekre is eljusson vele. 

Huncutka
Film+ - december 17., 15.00
12 éven felülieknek ajánlott!

Huncutka, az árva kislány és Bill Dancer munka és hajlék nélkül járják az utcákat. Egy vacsoraszerzés ürügyén megismerkednek Grey-jel, a gazdag ügyvédnővel, akit rabul ejt a bájos fürtöske és torzonborz testőre. Ám Grey féltékeny barátja azonnal tárcsázza a gyámhatóság számát, s úgy tűnik sikerül Billt börtönbe, Huncutkát pedig az árvaházba juttatnia. Nem számol azonban a Huncutkáékhoz ragaszkodó barátnőjével.

Tulipános Fanfan
Prime - december 17., 16.55
12 éven felülieknek ajánlott!

Fanfan, az ifjú kalandor, a női nem nagy csodálója kénytelen XV. Lajos hadseregébe menekülni, mivel a házasságba akarják kényszeríteni. Egy toborzó őrmester észvesztően gyönyörű lánya, Adeline azt jósolja Fanfannak, hogy katonaként dicsőség vár rá és az övé lesz a király lánya is. Miközben Fanfan úton van Aquitániába, hogy csatlakozzon a sereghez, megmenti egy királyi hintó utasait a rájuk támadó banditáktól és rájön, hogy az utazó hölgyek nem mások, mint Madame Pompadour és az uralkodó lánya. 

Négyen egy gatyában 2.
RTL II - december 17., 17.40
12 éven felülieknek ajánlott!

Három éve, a felnőtté válás küszöbén találkoztunk először a négy barátnővel, akik gyerekkoruk óta sülve-főve együtt vannak. Lena, Carmen, Bridget és Tibby útjai azonban most elválnak, más-más egyetemen kezdik meg tanulmányaikat. Természetesen ezúttal is fontos szerep jut a varázslatos, a viselőjének szerencsét hozó farmernadrágnak, amely körbejár közöttük. Segítségével megosztják egymással az egyetemista élményeiket, legyen az csalódás vagy szerelem. Miközben mindegyikük önállóan kezdi megtapasztalni az életet, a köztük lévő baráti kötelék még erősebb lesz.

Norm, az északi
m2 - december 17., 18.15
6 éven felülieknek ajánlott!

Norm, a bőbeszédű jegesmedve egy egyszerű kérdésben hajthatatlan: a turistáknak semmi keresnivalója az Északi-sarkon. Amikor egy eszelős ingatlanfejlesztő a fejébe veszi, hogy luxuslakásokat épít otthona jegére, Norm azt teszi, amit minden normális jegesmedve tenne a helyében: felveszi a kesztyűt és egy csapat arasznyi, rettenthetetlen lemminggel az oldalán elindul New Yorkba, hogy egyszer és mindenkorra jegelje üzletet.