Nevetgéljünk Batman mémeken!

Ha már ma van (lesz) a denevérek éjszakája, miért ne szedjünk össze egy csokornyi mémet és vicces videót Batmanről?

Amikor megjelentek az első promóciós fotók Ben Affleck Batmanjéről, a magába roskadt Sötét Lovag megihlette az internetes népművészeket. Itt éppen zárva van a fagyiskocsi, azért szomorkodik jó Batmanünk.

 

Népszerű volt a Sad Affleck címet kapott videó is, amiben a Batman Superman ellen rossz kritikái miatt az interjú alatt elbambuló színész a Simon & Garfunkel The Sound of Silence című nótájára szomorkodik.

 

Egy csomó mém és vicc tárgya az Én vagyok Batman, azaz Batmannek elég mindent azzal indokolni, hogy Ő Batman és kész. Ez mindent megmagyaráz, ez mindenre válasz, nem kell ezen rugózni.

 

Ezt maga Michael Keaton is elsütötte, és tökéletesen igaza van.

 

Gonosz poénok sora kötődik Bruce Wayne tragikus múltjához, hiszen egész világképet, örökös búslakodását meghatározza szüleinek meggyilkolása. Szegény az apák és fiaik éves találkozójára sem tud elmenni.

 

Az alábbi fotó egy comic conon készült: a földön fekvő pár Bruce Wayne szüleinek öltöztek és minden Batmannek öltözött emberhez odamentek, hogy fotót készítsenek velük, amint ők éppen a földön, hullaként fekszenek. Ezt egyébként egy Ben bácsi cosplay is megcsinálta a fellelhető összes Pókemberrel.

 

Ezért rémül meg minden szülő, amikor a gyereke bejelenti, hogy Batman akar lenni.

 

 

Ma már nyilván nem poénkodnának a beteg Val Kilmer kárára, de korábban ő maga is viccet csinált abból, mennyire felejthető Batman volt.

 

Méghozzá Ricky Gervais Life's Too Short című zseniális sorozatának különrészében. 

 

Christian Bale Batmane óta állandó poénforrás a hörgő hangja. A College Humor alábbi videója azt a pillanatot rekonstruálja, amikor Batman kikísérletezi vérfagyasztó(nak szánt) hörgését.

 

A Saturday Night Live csapata pedig Batman azt a hülye szokását figurázta ki, hogy bárhol és bármikor csak úgy felbukkan, majd szó nélkül eltűnik. Az alábbi szkeccsben Steve Buscemi alakítja Gordon felügyelőt, akinek az agyára megy a Denevérember.

 

Nem mehetünk el szó nélkül BatDad mellett sem. Ő egy átlagos apuka, akinek történetesen van egy Batman maszkja, és folyton megijeszti a feleségét. Jennek már nagyon elege van ebből.