Olivia Wilde-nak egy aljas húzással a színpadon adták át gyerekei gyámsági papírjait

Épp következő rendezését promózta. Volt élettársának, Jason Sudeikisnek fogalma sem volt arról, hogy ilyen alpári módon kézbesítik a dokumentumokat.

A Las Vegas-i Cinema Conon mutatták be Olivia Wild második rendezésének, a Don't Worry Darling című, meglehetősen pikánsnak ígérkező thriller trailerét, ám a színésznő-rendező nagy estéjét mégis elhomályosította egy fura jelenet a keddi eseményen.

Egy ismeretlen a közönség első sora felől egy nagy méretű. "személyes és bizalmas" felirattal ellátott borítékot csúsztatott a színpadra. Wilde elcsodálkozott, "Ez az enyém?", kérdezte, majd felvette és kinyitotta. Azt hitte, hogy egy forgatókönyvet rejt, de nem: a Deadline információ szerint

 a volt élettársától, Jason Sudeikistől származó gyámsági papírokat.

 

A pár 2011-ben kezdett randizni, és bár 2013-ban eljegyezték egymást, sosem házasodtak össze. Két közös gyermekük született, majd kapcsolatuk 2020 végén ért véget. Pár hónappal később Wilde Harry Styles-szal jött össze, aki új filmjében Florence Pugh oldalán játszik.

Forrás: Greg Doherty/GettyImages

 

Miután kiderült, hogy pontosan mi volt a cselesen kézbesített borítékban, a közösségi médiában sokan lecsaptak Sudeikisre, kegyetlen húzásnak nevezve ezt az egészet, hiszen Wilde örömteli, büszke pillanatába rondított bele, egy nyilvános esemény kellős közepén. Ám a színésznek fogalma sem volt erről az aljas húzásról, ez a kézbesítő egyéni leleménye volt, erről közleményt is adtak ki:

A papírokat azért állították össze, hogy Wilde asszony és Sudeikis úr gyermekeivel kapcsolatos joghatóságot állapítsanak meg. Mr. Sudeikisnek nem volt előzetes tudomása arról, hogy a borítékot mikor és hova akarták kézbesíteni, mivel ez kizárólag az érintett kézbesítő cégen múlik, és ő soha nem ment volna bele, hogy ilyen nem megfelelő módon adják át neki.
Forrás: Jeff Kravitz/GettyImages

 

A CinemaCon szervezői az eset után bejelentették, hogy újraértékelik a rendezvény biztonsági protokollját.

A Don't Worry Darlingban Styles és Pugh mellett  Chris Pine, Gemma Chan, KiKi Layne és Nick Kroll is szerepel, a forgatókönyvet Katie Silberman írta. A film mozipremierje szeptember 23-ra várható.

 

(Forrás: Variety)

Címlapkép: Greg Doherty/GettyImages