Rachel Weisz összetöri a szívünket - Complete Unknown előzetes

Előkerül egy nő a múltból, és hősünk nem tudja már, mit is akar az élettől, hiszen a nő Rachel Weisz, aki bárki szívét képes megdobogtatni, de talán ő sem tudja már, kicsoda.

Michael Shannon születésnapi bulija bizarr fordulatot vesz, amikor beállít egy Alice nevű ismeretlen nő. Csakhogy a nő nem ismeretlen hősünk számára, és amikor 15 éve megismerte, még Alice volt a neve. Az ismeretlen ismerős felfedi, azóta számtalanszor kezdte újra életét, mindannyiszor új nevet és személyazonosságot, új lakóhelyet és foglalkozást választva. Az viszont nem derül ki a most bemutatott előzetesből, miért tér vissza régi szerelméhez, mit akar tőle és jól látható döbbeneten túl hogyan reagál a boldog házasságban élő férfi, aki feleségét követve éppen egy másik államba készül költözni. Persze tudjuk, ha Rachel Weisz kísért meg, akkor nehéz nemet mondani, és több képsor is utal egy újra kibontakozó románcra.

A filmet, amit már levetítettek a Sundance filmfesztiválon, és ott remek kritikákat kapott, Joshua Marston (Üdvözlégy Mária, kegyelemmel teljes ...) rendezte, aki mostanában olyan sorozatokban dolgozott, mint a A férjem védelmében vagy a Bűnök és előítéletek, a forgatókönyvet pedig Julian Shepparddal közösen írta. A Complete Unknown gyönyörűen fényképezett előzetesének legfőbb erőssége, hogy végig nem derül ki, hogy szerelmes filmről, thrillerről vagy drámáról van szó, és jó eséllyel mindhárom műfaj egyesül majd. A mellékszerepekben olyan nagy nevek találhatók, mint Kathy Bates, Danny Glover, Condola Rashad vagy Chris Lowell.

Persze gyönyörű színésznő a magyar származású Rachel Weisz, mi azonban a markáns arcélű Michael Shannon (Az acélember, Mud) játékára vagyunk a leginkább kíváncsiak, mert ő egy zseni! A film amerikai premierjét hamarosan, vagyis 2016. augusztus 26-án tartják, a magyar forgalmazásról még nincsen hír, de nagyon reménykedünk.