Robert Downey Jr. támogatja a lecsúszott Armie Hammert

Kifizette a rehabilitációs kezelését.

Tavaly januárban olyan privát üzenetek kerültek nyilvánosságra, amelyekben Armie Hammer a vérivással és az emberevéssel kapcsolatos fantáziáit élte ki, egykori barátnője, Paige Lorenze pedig azzal vádolta a színészt, hogy agresszív szexuális kapcsolatra kényszerítette őt. A színész ezután eltűnt a nyilvánosságból, és csak múlt héten derült ki, hogy titokban egy kajmán-szigeteki szállodának dolgozik, ahol üdülési jogokat értékesít.

A Vanity Fair most azt nyomozta ki, hogy a Vasember, azaz Robert Downey Jr. támogatta Hammert és családját azzal, hogy kifizette a hathónapos kezelését a Guest House nevű méregdrága rehabilitációs intézetben, és kölcsönadta egyik házát Hammer két kisgyerekének és a feleségének.

Downey-nak van tapasztalata abban, milyen a padlón lenni, a korábban drogfüggőséggel küzdő sztár a kétezres évek elején csekkolt be az elvonóra, és ő maga is segítséget kapott egy másik problémás sztártól, Mel Gibsontól.

Robert Downey Jr. és Mel Gibson 2011 októberében (Forrás: Getty Images)

 

A Vanity Fair Hammer egyik közeli barátját is megszólaltatta, aki elmondta, hogy a sztár lecsúszása a feloldatlan traumáira és a kábítószer-problémáira vezethető vissza.

Mindenki azt gondolja Armie-ról, hogy kiváltságos élete volt, és emiatt fiatalkorában nem voltak problémái. (…) De a dolgok nem így működnek. Csak azért, mert úgy nőttél fel, hogy nem kellett anyagi gondokkal küzdened, még nem biztos, hogy minden idilli az életedben."

Karrierje során a gazdag családba született Hammer mindig büszkén hangoztatta, hogy anyagilag független a családjától. A színész egy 2017-es interjújában azt állította, hogy anyagi helyzete annyira rossz volt, hogy nem tudja kifizetni a Szólíts a neveden rendezőjével, Luca Guadagninóval kötött fogadását, mert akkor szó szerint csődbe menne.

Miután kiderült, hogy a Kajmán-szigeteken dolgozik, a sajtó zaklatása elől Hammer a feleségével és két kisgyerekükkel Los Angelesbe repült, ahol egy Downey tulajdonában lévő házban lakott, és állítólag részt vett egy anonim alkoholisták gyűlésén is Malibuban.

Via: Vanity Fair