Szilveszteri programok

A szilveszter mindig bővelkedik. Hát most nézzétek meg! Mennyit kellett körmölnöm! A leggyerekebbek már délelőtt elkezdhetik a partizást, majd koradélután fokozatosan belekezdenek a felnőtt helyek is, hogy estére a legfelnőttebbek is megtalálják a maguk újévi partiját. Remélem, még lesznek olyan állapotban, hogy megtalálják.

Szilveszteri buli a Lurdy Játszóházban

Lurdy Játszóház, december 31., 10:00

Arcfestés, szerencsemalac játék, délben új év köszöntés, közös koccintás, Tengeri Attila zenés, interaktív műsora, bohókás fotózkodás. A játszóház ezen a napon 10.00-16.00 óráig tart nyitva.

Tippmix – Ügetőszilveszter 2022

Kincsem Park, december 31., 12:00

Budapest legnagyobb szabadtéri Before Partyja idén is a Kincsem Parkban! Az Ügetőszilveszter több, mint 20 éve a főváros legnagyobb óévbúcsúztató sporteseménye, ami ma már sokkal több, mint egy versenynap hazánk egyetlen lóversenypályáján. Egy kihagyhatatlan társadalmi esemény az év utolsó napján, ami idén is csak titeket vár!

NEW YEAR'S EVE PARTY AT 360 BAR

360 Bar, december 31., 15:00

Sokan kérdeztétek már, és igen, lesz Igloo Garden szilveszter 2022 végén! Köszöntsétek 2023-at a város legmagasabban lévő rooftop bárjában téliesített iglujaiból, és táncoljátok át magatokat az új évbe!

PomPom NYE 2022

Turbina Kulturális Központ, december 31., 16:00

A valaha látott legnagyobb PomPom! POMPOM SZILVESZTER a Turbinában Bernathy Zsigával és Manekkal. Bulizz a gyerekekkel 31-én délután. Bernáthy Zsiga az a producer-dj apuka, aki legelsőként volt elég bátor ahhoz, hogy PomPom dj legyen (2018 decemberében). Manek, a Turbina és a város fiatal doyenja, akit rég vártak a pult mögé, végre saját gyerekeinek is játszhat ma.

Szilveszter a Pótkulcsban

Pótkulcs, december 31., 18:00

Szilveszternek a Pótkulcsban több évtizedes tradíciója van. Legendás mulatságokon vannak túl és a történet Idén is folytatódik. Az est zenéjét hagyományosan Dj Nairobi szolgáltatja. Táncos bulizenék szólnak kifulladásig. Az idén sem lesz belépő, bárki betérhet rövid időre, de várják az egész estés vendégeket is! Az utóbbihoz az asztalfoglalás javasolt. Foglaláshoz lefogyasztható kupont a pultban lehet kapni.

Férgek Szilvesztere - TbOi / NHNSZ / Rocco / Éltanulók / Selector Riger

RIFF Budapest , december 31., 19:00

Menetrend: 19:00 kapunyitás, 20:00 koncertek, 24:00 záróra, 18+

A zongorista Sam és a regényíró Tusker elindulnak egy régi lakóautóban, hogy az őszi Angliát átszelve meglátogassák családjukat, barátaikat és a múltjuk fontos helyszíneit. Ez a nagy utazás lehet, hogy sok mindentől a búcsút jelenti. Az együtt töltött idő a legfontosabb, ami még megmaradt számukra.  

Erik Sumo - Words 1-2 lemezbemutató + Best Of Sumo

A38 Hajó, december 31., 19:15

Tövisházi Ambrus zeneszerző-producer zenekara, az idéntől a Band szót elhagyó Erik Sumo nevű formáció három év után jelentkezik új, dupla lemezzel. A csapat tagjai, akik 2005-ben első, My Rocky Mountain című lemezük megjelenését is a hajón ünnepelték, idén szilveszterkor térnek
vissza az A38 színpadára. A világkörüli utazásra invitáló új, kétrészes, diszkó és house elemekből összegyúrt tánczenés anyaguk első fele, a Words Volume One szeptember 30-án jelenik meg, a második rész pedig novemberben. Az új Sumo-anyag a megszokott angol és Kiss Erzsi-nyelvű dalok mellett szuahéli, portugál, francia, német, finn és olasz nyelvű számokat is tartogat. Az új album diszkós blokkja után pedig Ambrusék egy erős bestof- műsorral (Liza, a Rókatündér-dalok, The Trouble Soup, és az első lemez nagy slágerei) búcsúztatják el az idei évet.

Lámpás Szilveszter | New Year's Eve

Lámpás, december 31., 20:00

Ünnepeld meg, hogy túlélted ezt az évet a lehető legjobb durranással! Fellépők jelentkezhetnek az alábbi email címen, cserébe kapnak italt és felajánlásokat (vagyis kirakhatnak egy kalapot)

101 KLUB SZILVESZTER

101klub, december 31., 20:00

Az év utolsó bulija! Lesz itt minden, mint a 101 klubban. Mód, Bonanza, 80-as évek, 90-es évek.... hát elvégre szilvszter van. Belépési karszalag ára: 2000Ft. Már kapható a 101 Klubban!

Muzikum „10” szilveszteri különkiadás: Tátrai Tiborral, Szebényi Danival és Mike Gottharddal!

Muzikum Klub & Bisztró, december 31., 20:00

A 10 éves Muzikum bemutatja a Tátrai–Szebényi–Gotthard és a Gudics Twins közös és egyben exkluzív, szilveszteri különkiadását! 2 koncert egy este: az 1. rész még idén, 2022-ben; a 2. rész pedig már éjfél után, azaz 2023-ban!

Jedermann Szilveszter

Jedermann kávézó, december 31., 20:00

Ahogyan szokták, idén sem készülnek semmivel, viszont nyitva lesznek jó sokáig. Nincs drága belépő (egyáltalán nincs belépő), nincs ünnepi menüsor (azért persze főzni fognak), feltöltik a pultot és a  hűtőket minden finom itallal és vidám kocsma hangulatban búcsúztatják 22-őt és üdvözölik 23-at.
Ma lehet hangoskodni, sőt akár táncolni is!

Tilos Szilveszter a Gödörben! Idén is a hagyományos, tilosos légkörben léphettek át az új esztendőbe, ahol két szinten Tilos Dj-k, az emeleten Cökxpôn-chill nyugi zóna, érkezéskor welcome-pogácsa, és a Tilos közösség apraja-nagyja vár mindenkit! A koncertteremben idén a 7térítőből ismert Csoki Csibész warmup show-ját követően Dj Palotai szettjével telik az óév, majd a Korai Öröm és Óperentzia zenekarok tagjainak fúziójából született live-elektronikus zenei entitás, a Bobby Shyze szabadítja ránk elképesztő energiáit - végül Dj Titusszal fürödhettek benne egészen hajnalig.

Kötetlen év végi zenélés és iszogatás az iFben. Éjfél után disco zene. Ezen kívül különleges italok és italakciók mindenkinek hha betértek hozzájuk.

Minden új év köszöntésének, a szerencsének, a sikernek és a boldogságnak egyik záloga az újévi malac forrón tálalva! 2022 utolsó és 2023 első napján a megszokottnál is forróbb táncterekkel és látvánnyal várnak, a dolgod mindössze az, hogy táncolj a malac alatt és indítsd csodásan az évet!

Szilveszter éjjel harsogjanak a gitárok, pörögjenek a lemezek, törjenek a poharak (remélik, azért nem) és örömködjenek a népek. Búcsúzzatok el még egy felejthetetlen közös évtől és lépjetek át a következőbe együtt, diszkózások közepette. 2023-ban ráadásul 10 éves lesz a Központ!

BÉRCZESI RÓBERT, BALATON - HUNNIA SZILVESZTER XIV.

Hunnia Art Bisztró, december 31., 21:00

A sorrendben 14. alkalommal megrendezett HUNNIA SZILVESZTER műsorán ismét a hazai underground szcéna emblematikus előadói, BÉRCZESI ROBI [HIPERKARMA] majd VÍG MIHÁLY és a BALATON zenekar és meglepetés vendégei lépnek fel, akik bár rendszeres fellépők a Hunniában, mégis minden alkalmat képesek újabb és újabb tartalommal megtölteni, így a hangulat garantált!

Akvárium Szilveszter 2023

Akvárium Klub, december 31., 21:00

Űr -és időutazás szilveszterkor 3 teremben a Yettel és az Akvárium Klub buliján! NagyHall – Galaxy room: Csillagközi invázió várható, miközben a Necc Party a ’90s, ’00s és ’10s évekből válogatja majd a legkínosabb zenéket éjfél és hajnali 4 óra között. KisHall – Space Center: az űrközponttá alakított teremben a Teenage dream sorozat veszi át az irányítást. Az összes zenét ismerni fogod! Akvárium Lokál – All stars room: A ’90s évek ikonikus slágerei csendülnek fel a Gerappának köszönhetően. Hulló csillagokat látva majd kívánni is lehet!

JAZZ SZILVESZTER 2022

Budapest Jazz Klub, december 31., 21:30

A Budapest Jazz Clubban idén is a legnépszerűbb előadók koncertjei, hajnalig tartó Jam Session és a klub gasztro csapata által megálmodott, nagy műgonddal készülő svédasztalos vacsora várja a Jazz Szilveszter vendégeit. A tavalyi év teltházas évbúcsúztatójának hangulatáról mindent elárul, hogy még a közönség soraiból is akadt, aki a színpadon táncolt. Válassza a Budapest Jazz Club-ot és legyen részese egy vibráló hangulatú, élőzenés szilveszteri partinak! Az est házigazdája: Klem Viktor

Stop the Time - New Years Eve 2022

Dürer Kert, december 31., 22:00

Stop the Time - Psylvestrance. Lineup: Botond - TesseracTstudio | Wavefusion | Danger vs Beyond - Stereo Society I goa.hu | Eltawave vs Yury - Selenium Team I Rf-crew I goa.hu | Oleg - Solar United Natives I goa.hu

A38 NYE - powered by Next Level & Bladerunnaz // 2 rooms // 27 DJ

A38 Hajó, december 31., 23:00

SZILVESZTER AZ A38 HAJÓN! Az előző évek TELTHÁZAS NYE bulijai után ismételten összeáll Budapest két legnagyobb basszus szervező csapata a NEXT LEVEL és a BLADERUNNAZ, hogy egy egész estén át szórakoztassanak titeket a legkomolyabb basszus zenékkel az év utolsó éjszakáján!