Szombati programajánló

Ezen a szombaton mindent visz a zene, még a piacos részen is! Aztán este meg teljesen megbolondul és beindul a Budapest Park! Reggelig hajrá!

Lemez Vásár @ Szimpla Kert

Szimpla Kert, augusztus 3., 12:00

2024-ben is bakelit vásár minden hónap első szombatján.

4/4 daytime session

Kacsakő Bisztró, augusztus 3., 14:00

Remélhetőleg mindenki sikeresen kipihente a Turbinás bulit, ugyanis a 4/4 következő fordulója egészen eltér a megszokottól! A következő meccset a Dunakanyar szívében, Szentendrén játszák, ami mellesleg a 4/4 csapatának a hazai pálya. Mindenkit szívesen látnak a városban, ezért a belépés ingyenes. Nem mellesleg egész napos zenebonára lehet majd számítani, és a nyár hervasztó melegétől sem kell félni, hiszen a tánctér a fák hűs árnyékában fekszik, sőt a merészeknek még a Duna is a rendelkezésükre áll.

Lick The Click!

A38 Hajó, augusztus 3., 16:00

Minden ízében különlegesnek ígérkezik a következő két színpados Lick the Click! Szabad kezet kap ugyanis mindkét pultban és masszív techno koncentrátummal tölti fel a koktélokat a Technokunst augusztus 3-án az A38 Hajón. A karcosabb, védjegyszerű TK ízek az orrterasz, az elvarázsolt, sejtelmes Acidmoon koncepció a tető hangulatát alakítja majd. Előbbinél Dork és Valens, utóbbinál Isu és Mode tökéletesre csiszolt receptúrájára hagyatkozhattok. A négyes előtt Crimson fekete macskája villant az alkalomhoz illő sötét pillantásokat és hangol lassú taposással.

Hakumba, vendég: Haztet Collective

Barlang, Dunaparti Művelődési Ház, augusztus 3., 19:30

A Hakumba szentesi gyökerű, két éve Budapesten működő zenészkollektíva. Zenéjük világzenével ötvözött jazz, amelyet gitárok, billentyű, ének, ütőshangszerek, és egy négyfős fúvósszekció szólaltat meg. Éveken át kizárólag az élőzenei hangzást helyezték előtérbe, rengeteg vidéki és fővárosi klub és fesztivál rendszeres fellépőiként terjesztették az igét. 2022 decemberében vették fel első  nagylemezüket, (Véletlen volt, nem direkt), amelyet 2023-ban 2 single, és egy EP követett. 

kristoaf

Pontoon, augusztus 3., 20:00

kristoaf tavaly előtt mutatkozott be a ‘stáblista’ című albumával, az újvonalas zenészek egyike. Lírikus dalai keserédesek, a fiatalság láthatatlan inspirációt keresi. Ezúttal új lemezét, az ENSO-t mutatja be nektek.

Manaky

Magyar Zene Háza (Szabadtéri színpad), augusztus 3., 20:00

Az ország egyetlen autentikus reggae zenekara, a Manaky 2022-ben adta ki második lemezét Reborn címmel a svájci Evidence Music kiadónál, ami nagyon pozitív visszajelzést kapott a külföldi reggae-fórumokon és -rádiókban. A Manaky nemcsak a 70-es 80-as évek roots-reggae hangzását idézi, de életben is tartja a műfajt azzal, hogy számos új stíluselemet használ.

SICKRATMAN vs Dep'Art

Hunnia Art Bisztró, augusztus 3., 20:00

Sickratman újra hangoskodik, a Dep'Art meg az új daluk, és klipforgatás miatt örömködik, szóval jó lesz! Csak felnőtteknek ajánllott, egyes hang és szófordulatok túlléphetik a jófülérzés határait!!!

Sub Bass Monster

Kobuci Kert, augusztus 3., 20:00

Sub Bass Monster újra a Kobuciban!

Attila 60. | Születésnap a 101 Klubban

101klub, augusztus 3., 20:00

Ahogy korábban is, úgy idén is: Izsák Attila 60. születésnapján a kedvenc zenéit a barátai fogják lejátszani, nektek. A buli 8 órakor kezdődik, érdemes időben érkezni!

Bacsó Kristóf Quartet

BMC - Opus Jazz Club, augusztus 3., 20:00

Bacsó Kristóf szaxofonosként és zeneszerzőként is a magyar jazzélet egyik meghatározó alakja, elég csupán annyit említenünk, hogy az elmúlt években négy szerzői lemeze jelent meg, a trióformációtól a kvartett vagy kvintett felállásokon át egészen a big bandre írt kompozíciókig bezárólag. Bacsó legutóbbi albuma Imaginary Faces címmel jelent meg a BMC Records kiadásában.

Szigeti Juli Electro Swing

Budapest Jazz Club, augusztus 3., 20:30

A Szigeti Juli zenekar az 'electro swing' irányzat hazai nagykövete - eddig nem hallott módon ötvözik az 1920-as '30-as években népszerűvé vált swing, valamint a jazz elemeit az elektronikus tánczene és funk stílusjegyeivel. Ez az a banda, aminek senki nem tud ellenállni.

Színes csillagpárok és sziporkázó csillaghalmazok II.

Svábhegyi Csillagvizsgáló, augusztus 3., 21:15

Az első célpont az égi méhek zsongó csillaghalmaza, amit a színes kettőscsillagok izgalmas világa követ. Ezt követően a déli Tejút egyik legfiatalabb csillagbölcsőjét kapják távcsővégre, amely egy hattyúra hasonlít. Végül Herkules páratlan gömbhalmazát észlelhetik.

Sunburst

Pontoon, augusztus 3., 22:00

Rendhagyó módon este tíztől indul a napfürdő a Pontoon világában ezen a szombaton! A szokatlan fordulatnak a témában otthonosan mozgó Sunburst csapat éjszakai különítménye a Maron, Vike, Crimson összeállításban ad minden valószínűség szerint felettébb vidám végkifejletet. Akciójuk merész időugrásokra és meredek váltásokra épül a house, a break, az acid és a diszkó dimenziói között. Légy részese te is a kozmikus kalandnak és várd be a hajnalt a galaxis legjobb zenéi mellett.

Technodub Seance Open Air

Dürer Kert, augusztus 3., 22:00

Kozmikus mélységek - földalatti magasságok - terezett minimalizmus - duna szél - transzcendens akkordok - eklektikus line up - differenciált látásmódok a dubtechnóban. Röviden így jellemezhetnénk a Technodub Seance második jelenését a Dürer Kertben. Mindenkit szeretettel várnak augusztus harmadikán szombaton a DK - open air helyszínén egy merülős repülésre! A belépés ingyenes !

Teenage Dream ☾ Nights of Budapest Park

Budapest Park, augusztus 3., 22:00

Ha még él benned az a tini, akinek csak erre a bulira van szüksége, hogy túlélje a hétköznapokat, akkor irány a PARK!

Gimme! Gimme! Gimme! Mamma Mia Night!

Budapest Park, augusztus 3., 22:00

Ahol senki nem állíthatja meg az ABBA számokat!

Tüptürüp w/ Thomas

Budapest Park, augusztus 3., 22:00

Tüptürüp bulira mindenki készen áll?

Fasza Kis Buli a Budapest Parkban

Budapest Park, augusztus 3., 22:00

Tudják, hogy neked is csak egy fasza kis bulira van szükséged!

Free BJC Jam Session: Orbán György Trio

Budapest Jazz Club, augusztus 3., 22:30

A Free BJC Jam Session esteken hétvégéről hétvégére a legismertebb és legnépszerűbb hazai zenészek alkotnak spontán formációkat. A késő éjszakába nyúló örömzenélések alkalmával bármi megtörténhet. Az elmúlt években meglepetésszerűen felbukkanó világsztárok és a legkülönbözőbb országokból érkező hobbizenészek egyaránt csatlakoztak az elsősorban vérbeli bebopot megszólaltató triókhoz.

Los Santos Party / OPENAIR

A38 Hajó (Tetőterasz), augusztus 3., 23:00

2024. augusztus 3-án mindenkit szeretettel vár egy hamisítatlan Los Santos buli, ráadásul a nyári főhadiszállásán, az A38 Hajó tetőteraszán!