Szombati programajánló

Már csak egy nap az utolsó napig, addig is utolsó elöttizzetek! A legtöbb bevált helyen is ezt teszik, jó előkészíteni a hangulatot az utolsó nap hajrájára!

ANDREA OLIVA ★ FRANKY RIZARDO ★ MAHONY ★ Bye Bye 2023

Cinema Hall Budapest, december 30., 15:30

Hallottál már olyanról, hogy az év legnagyobb buliját még a szilveszter előtt tartják? Idén (is) előrehozzák a Szilvesztert! Búcsúztasd velük 2023-at December 30.-án! A Cinematiné & House Piknik csapata együtt hozza el neked az év legemlékezetesebb estéjét! Kezdés: 15:30-kor a Cinema udvarán, egy különleges fűtött, fényfestett sátorban, ahol a közönségkedvenc FRANKY RIZARDO és a House Piknik rezidensei gondoskodnak a forró daytime hangulatról!

Elő-szilveszteri jégdiszkó a Park koripályán 12.30-án! Csillogó jéggel, gyönyörű fényekkel és forró finomságokkal készülnek az újévre, a háttérben pedig a kedvenc számaid alapozzák a hangulatot.

Szabó Balázs Bandája évzáró koncert

A38 Hajó, december  30., 18:00

Az A38 hajón, a Duna vize fölött, énektől és derűtől hangos, táncos koncerttel búcsúztatja ezt az évet a zenekar.

Third Planet

Szimpla Kert, december 30., 19:00

Évzaró ünneplőruha és hosszú igazgatói beszédek nélkül! A belépés ingyenes! Legújabb Third Planet Single!

Számoljátok együtt a hátralevő napokat az év utolsó nagy csinnadrattájáig! Legjobb szokásukhoz híven egy teljes héten át búcsúztatják az idei évet - Már csak négyet kell buliznod 2024-ig! Mindezt 18  pultban, 6 tánctéren, kertben, teraszon és 3 szinten teheted az Instant-Fogas komplexumban!

Pénzes Máté és A Zseb – LGT 50 - Bummm!

Magyar Zene Háza (Koncertterem), december 30., 19:30

A magyar popzene történetének egyik vitán felül legjobb albuma, a Locomotiv GT 1973-as mesterműve, a Bummm! című album, amelyből angol nyelvű verzió is készült, a dalok Angliában és Amerikában is megjelentek. Ez előtt a lemez előtt tiszteleg a Pénzes Máté és a Zseb nevű formáció, azaz, Blahalouisianából és a Black Circle Orchestrából ismert billentyűs, Pénzes Máté formációja, amelyben rajta kívül is szuper zenészek, a dobos Boros Levente, a basszusgitáros Heilig Tamás és Kiss Péter gitáros szerepel, énekesként pedig Nagy Barnabás működik közre. Így rögzítették az LGT legendás – idén pont 50 éve megjelent – Bummm! című lemezének 2023-as változatát.

Hosszú kihagyás után ismét a fővárosban MIKEE MYKANIC koncert! Vendég: FRANKO (Wavy)

Depeche Mode előszilveszter

101klub, december 30., 22:00

Folytatják a hagyományokat! Talán még emlékeztek, hogy régen Pecsában mindig december 30-án volt a nagy év végi Depeche Mode buli. Legyen idén is így! Beugró egy ezres.

Mi is lehetne ennek az évnek a koronája, méltó lezárása, mint egy felhőtlen Claudio Prc 3 óra? Ugye, hogy ez egy igazán hívogató alternatívája a szilveszternek, amit ebben az évben egy nappal korábban tartanak. Dork, Isu és Valens vár még egy-egy szettel ezen a jeles napon, na és persze a Turbina megújult hangrendszere, amin élmény lesz a deep hipnotikus rollereket élvezni egész este! A kisterem sem marad szárazon, a LavaLava biztoskezű duója, Tolo és Falcao nyitástól-zárásig örömzenékkel készül.

MENTALIEN, LONGMAN, VIDA L, MIDNITE, MARKA  Belépő: 3.000Ft (csak helyszínen)

Akik a zenéről gondoskodnak: Linkin Park / Bring Me The Horizon / Nirvana / Limp Bizkit / Foo Fighters / Electric Callboy / Green Day / Fall Out Boy / Blink-182 / Offspring / Red Hot Chili Peppers / Falling in Reverse / Disturbed / Rammstein / Sum 41 / System Of A Down / Motionless In White / Bullet For My Valentine / Good Charlotte / My Chemical Romance / Panic! At The Disco / Papa Roach / Rise Against / Skillet / Hollywood Undead / Architects / Billy Talent / Slipknot / Rage Against The Machine / Avenged Sevenfold / Asking Alexandria / A Day To Remember / Five Finger Death Punch / Parkway Drive / etc.