Szombati programajánló

Jól kezdődik a hétvége, ásványokkal, mókás állatokkal és japánkodással! Aztán meg annyi zenebona, hogy legény lesz a talpán, aki választani tud közülük!

Hangunk az egyik legalapvetőbb és egyben legkreatívabb kifejezőeszközünk. Minden hangban ott él egy történet. Legyen az éneklés vagy beszéd, minden hangindítással azt üzenjük: „Figyelj rám, szeretnék mondani valamit.” Minden hang egy levegővétellel kezdődik. A légzés megtartó erejének segítségével utat tör magának és áramlik a hangod. Ha szeretnéd megtalálni az igazi hangodat, ha elmélyítenéd a meglévő tudásodat, vagy csak szeretnél erősebben kapcsolódni a hangodhoz és általa önmagadhoz, ezen az intenzív, 2 órás, interaktív workshopon te is megtalálhatod az ehhez vezető utat.

A Dead Gray zenekar Sipos Andris (ex-Nuke, ex-Strong Deformity) egyszemélyes projektjeként indult a kétezertízes évek közepén. Az első, önmagát megnevező kislemez 2021. október 29-én jelent meg, amelyen Andris és Bánfalvi Sanyi (Magma Rise, Ákos, ex-Neck Sprain) már alapító tagokként működtek. 2023 nyarán meglelték Áldott (jó) Andrist (mogul), majd az év végén pedig László Gergő (Dungaree) csatlakozásával teljesedett ki a zenekar. Éppen ezért az Szimpla Rocks buli “ez már az” jelleggel, egy bemutatkozó szeánsz lesz.

A korábbi évek nagy sikerén felbuzdulva örömmel jelentik be, hogy újra megrendezik Zoltán Erika különleges születénapi show-ját egy hatalmas Fergeteg Party keretein belül! Menj el, bulizz és ünnepelj Te is együtt Zoltán Erikával és DJ Dominique-kal egy óriási Fergeteg Partyban ezen a különleges napon! Az ország egyik legnépszerűbb énekesnője, aki 1986 óta töretlenül hódítja meg hazánk legnagyobb színpadait. Több, mint 1.500.000 eladott lemez, számos óriási sláger, melyeket mindenki ismer és ahogy felcsendül, azonnal dúdolni kezd…

ROBOT Rock • A belváros rock diszkója

Robot,  február 24., 22:00