Vasárnapi Karácsonyvég

Bár az idei karácsony már kifelé kacsingat, az ünnepi hangulatot nem viszi még el. Aki teheti, gyorsan odateszi a maga ajándékát a fülünkbe, a maga stílusában. Ez a vasárnap sem hagy minket zene nélkül, hiszen mit érne ő? Sokan ünnepelnek muzsikával, vagy búcsúztatják az idént a jövőre tekintve, mindenesetre nézzünk még utoljára a Karácsony szemébe, mert a következő héten már új mese kezdődik.

Food is a Right | FNB Budapest Hétvégi Akció

Auróra, december 26., 10:00

Az akció szolidáris demonstráció a lakásszegénység, a hajléktalanság és az élelmiszerpazarlás ellen: a Food Not Bombs Budapest így szeretné felhívni a figyelmet, hogy koránt sincs minden rendben a jelenlegi társadalmi-gazdasági rendszerrel, és ezzel kilépve az utcára nap, mint nap szembesülhetünk, látva a szegénységet, az éhezést, a hajléktalanságot és a lakhatási problémák növekedését.

Dupla Nagy Karácsonyi PunkÜnnep 2021

SuperSonic - Blue Hell & KVLT, december 26., 17:00

Idén, a befogadóképesség korlátozottsága miatt, duplázzuk a buli lesz. Egy karácsony előtt, egy karácsony után. A programban lesznek átfedések, de nem lesz azonos! Részletek folyamatosan, csak figyelj!

Halott Pénz - Évzáró OTTHON

Lauber Dezső Sportcsarnok, december 26., 18:00

Idén ismét OTTHON zárják az évet, méghozzá karácsony utolsó napján!

A Dal a Miénk - Csík zenekar és az LGT dalok, Presser Gábor - Karácsony János

Tiszaligeti sportcsarnok, december 26., 19:00

A Csík Zenekar, Presser Gábor és Karácsony János egy országos turné keretében mutatja be a 2020-ban megjelent „A dal a miénk” című lemezt. A közel 120 perces produkció egyedülálló látványtechnikával kiegészülve, mégis igazi Csík Zenekaros környezetben varázsolja a színpadra az 50 éves LGT zenekar dalait.

Historikus daljáték. Kamaszkorunk maradandó olvasmányait, többek között Molnár Ferenc, Gárdonyi, és Jókai felejthetetlen regéi biztosították. Őket követte Fekete István regényhősének, Babocsai Lászlónak kalandjai. A regény maga lebilincselő és fordulatos.

Cotton Club Singers - HanukAkusztik

MOM Kulturális Központ - MOMKult, december 26., 19:00

A Cotton Club Singers idén ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját. Ez alkalomból most Budapesten egy olyan exkluzív koncerttel kedveskedik a fővárosi közönségnek, ami merőben más lesz mint az eddig megszokottak. A ZsiMü felkérésére unplugged jelleggel mutatja be a legnagyobb slágereit, fűszerezve azt a zsidó szerzők dalaival.

Ünnepelj az egyik legeredetibb, legnépszerűbb, tradicionális cigányzenét játszó zenekarral! A Parno Graszt együttes ismét visszatér Budapest egyik legpazarabb klubjába, ezzel már-már hagyományt teremtve egy karácsonyi koncert keretein belül. Hangulatban garantáltan nem lesz hiány, ahogy azt már megszokhattátok: az ünnepi menüt biztosan sikerül letáncolnotok ezen a jeles eseményen!

A koncert programja meglepetés! Egy jó koncert mindig ajándék. A járvány óta még értékesebb kincs. A Fesztiválzenekar karácsonyi hangversenye az ünnepek legnagyobb zenei meglepetése, hiszen az ötletekből kifogyhatatlan Fischer Iván évről évre az együttes sokoldalúságát maximálisan kihasználva állítja össze a programot.

Az Egy Mindenkiért egy kreatív dokumentumfilm, amely játékfilmes sűrűséggel meséli el egy nagyszabású karrier kulcsfontosságú periódusát, akcióközelből rajzolja meg a történelem egyik legnagyobb vívójának arcképét. A film bemutatja az ötkarikás sikersztori mögött álló komplex személyiséget, a néző megérezheti, miért lesz valaki egy a sokmillió közül, mik azok a tényezők, amik a világ tetejére repítik.

Egy kellemes, akusztikus zenés estével vár mindenkit a Gödör karácsony másnapján! A 2010 nyarán alakult Vörösfenyő repertoárjában Nagy Balázs Krisztián dalai valamint olyan magyar és külföldi feldolgozások (Meghan Trainor, The Doors, Oi Va Voi, Sziámi, Rage Against the Machine…) szerepelnek a zenekar felállására áthangszerelve, amelyeket szeretnek.

Központ - Madách tér, december 26., 22:00

Garázstól stadionig.