Vasárnapi programok

Mint nyáron rendesen, a komoly bulikhoz vidékre kell utazni. Ám a főváros is tarogat! A délelőttöt a gyerekeknek, aztán belecsap a zenemuzsikába! A késő estébe már nem másztunk bele, mert hétfőn munkába bugyoláljuk magunkat.

Dunakanyar Fesztivál- Nagymaros 2023

Nagymaros, július 8-9.

A településekkel közösen olyan programokkal készülnek, ami a helyi lakosoknak és a kilátogató érdeklődőknek is izgalmas és érdekes lehet. A cél, hogy mindenki jobban megismerje és felfedezze a csodálatos Dunakanyart.

Gyerekplacc a Hunyadi téren – Pihe-puha nap

Hunyadi tér, július 9., 10:00

Pihe-puha nap a Hunyadi téren az Eötvös10 szervezésében!

50. Fővárosi Képregénybörze

KMO Művelődési Központ, július 9., 10:00

Több tízezer képregény két szinten! A képregénykiadók teljes választékukkal, magánszemélyek saját gyűjteményükkel lesznek jelen.

Fábián Juli Utcabál

Budapest Park, július 9., 14.00

Fábián Juli nagy hatással volt a magyar jazz- és popzenére. Az énekesnő számos műfajban és formációban énekelt, különleges alt hangja és sajátos énektechnikája hamar ikonikussá tette a zenei életben. Az énekesnő életében többször is állt a Budapest Park színpadán, ezért is tartják fontosnak a Park dolgozói, hogy emlékét megőrizzék. Halálának 5. évfordulója alkalmából december 16-án a Park elé eső részt átnevezték Fábián Juli térre, július 9-én pedig a születésnapja alkalmából egy Utcabált is rendeznek a Budapest Parkban.

DAYTIME SAFARI TRIBE - Open Air DnB

Dürer Kert, július 9., 14:00

Egy igazi lazulós nappali drum & bass eseményre invitálnak titeket a szabad ég alá, ami az első hármas kollaboráció a Dürer Kert, Beat Safari és a The Tribe között. Családbarát / kutyabarát, függőágyas, pokrócon ücsörgős, színpad előtt bólogatós vasárnapi délutánra készüljetek, olyan szabadtéri játékokkal mint frizbi / tollas / ping-pong. A remek hűsítő italokat a Dürer Kert biztosítja, a lélekkeli teli dob és basszus zenét pedig a két crew oszlopos tagjai.

Sunday Session 2023

A38 Hajó, július 9., 17:00

A 7. születésnapját ünneplő sorozat a legfrissebb zenékkel tér vissza a családias hangulatáról és a felszabadult bulikról híres A38 Hajó orrteraszára. DJ Palotai és Yeromos (aka Wonda) számtalan felejthetetlen közös bulival a hátuk mögött, több mint 15 év közös zenélést követően ismét egy színpadon állnak! A páros a legfinomabb zenéktől indul, majd az este táncba fullad Budapest egyik legszebb teraszán, a szabad ég alatt.