Vinnie Jones is benne lesz a Kingsman 2-ben

Sőt, Halle Berry, Julianne Moore, Channing Tatum, Elton John és Jeff Bridges is! Meg persze Colin Firth és Mark Strong, de ők ugye már a 2014-es első részben is benne voltak.

A brutális focistából lett, brutális karaktereket alakító brit színész, Vinnie Jones is benne lesz a Kingsman - A titkos szolgálat folytatásában, amit az első részt jegyző Matthew Vaughn rendez - írja a Movieweb. A hírt maga a színész jelentette be a Twitterén.

A rendező és Vinnie Jones egyébként régóta ismerik egymást: Matthew Vaughn ugyanis Guy Ritchie országos cimborájaként már A ravasz, az agy és a két füstölgő puskacsőben is producerként dolgozott.

A Kingsman: The Golden Circle a tervek szerint 2017 nyarán kerülne a mozikba. A sztoriról egyelőre annyit tudni, hogy az első részből megismert brit szuperkém, Eggsy (Taron Egerton) Merlinnel (Mark Strong) együtt az Egyesült Államokba utazik, ahol szintén van egy olyan kémhálózat, mint a Kingsman, csak Statesmen néven, Julianne Moore karakterének irányítása alatt. Az Újvilágban aztán összetalálkoznak Halle Berryvel és egy fura cowboyjal (Pedro Pascal), és mindenféle rázós szituációkba keverednek. A forgatókönyvet Matthew Vaughn és az a Jane Goldman írta, akivel a rendező már a Csillagpor, a Kick-Ass, az X-Men: First Class és az első Kingsman idején is együtt dolgozott.