VV Dinát akarják kiszavaztatni a Való Világból

Dina lett a kiválasztott az RTL valóságshow-jában, a Tv2 Sztárakadémiájából Szűcs Randyt dobták ki, a Sztárban sztártól Kefir búcsúzott. Ez történt a hétvégén a tévében.

VV Dina lett vasárnap a kiválasztott a Való Világ 8 powered by Big Brother nevű trash realityben, 4 jelet kapott a többiektől.

A VV Lórival egyre többet csőröző és paplan alatt maszatoló Dina egyébként szabályt is sértett a hétvégén, ami miatt játékostársainak kellett szavaznia arról, maradhat-e a villában. Korábban ugyanis Dina és Tyvi között elfajult egy vita, Dina megütötte a YouTube-sztárt.

lori-keze-tiltott-teruletre-tevedt-dina-testen_image_10398145_16-9.jpg

Az ilyesmiért eddig azonnali kizárást jelentett a játékból (lásd VV Zsuzsi 2010-es esetét, amikor mérgében naranccsal dobálta VV Olivért), most az RTL valamiért nem dobta ki a lányt. Emellett a készítők szemet hunytak egy brutális seggrecsapás miatt is.

A Tv2 műsoraiból Randy és kefir estek ki

A Star Aademyben, azaz a magyar kereskedelmi tévézés másik luxusvillájában, ahol a henyélés és ármánykodás mellett énekelni is kell, eközben újabb sztárjelöltet szórtak ki a nézők: névrokonomnak, Szűcs Randynek kellett távoznia szombaton a show-ból.

A zsűri viszont nagyon megdicsérte a lenti képen látható Alexát, amivel rögtön fel is borultak az erőviszonyok és a klikkek a bentlakásos sztárneveldében. A lányok egyébként szexi fotózáson vettek részt a házban, Nánási Pál vakuja előtt pózoltak naphosszat.

512279.jpg

Tovább pörgött a hétvégén a Sztárban sztár is a Tv2-n. Ezúttal V-Tech Kefir nem bírta az iramot a többi celebnek öltöző celebbel, és egy halovány Kozsó-hakni után kiesett az amúgy nyomokban néha szórakoztató és vicces pillanatokat is tartalmazó műsorból.