4 remek kertmozi a Balatonnál családosoknak, szerelmespároknak

Mi mást tehetnénk egy hosszú strandolással töltött nap után, minthogy egy kertmozi székébe dőlve adjuk át magunkat a szélesvásznú filmélménynek. Ráadásul a régi kis kertmozik közül sokat szépen felújítottak, de úgy, hogy azért a retro hangulatból is maradt valami. A programok pedig meglepően színesek, itt tényleg 0 éves kortól 99-ig megtalálhatja mindenki a számítását.

Fövenyes kertmozi Balatonudvari

Az apró északi-parti település kertmozija már nulla éves kortól kínál programot: a legkisebbeknek zenés, mondókás foglalkozást délelőtt, a nagyobbaknak bábjátékokat és animációs filmeket, a felnőtteknek pedig az aktuális slágermozik mellett művészfilmeket is elhoznak a Balatonhoz.

Fotó: Bődey János / Index.hu

 

Balatonlelle Kertmozi

Több év szünet után nyitott újra a legmodernebb digitális technológiával feltuningolva a Balaton egyik legnagyobb fedett nyári kertmozija, ahol a szezon aktuális slágerfilmjeit vetítik Christopher Nolan Dunkirkjétől a Baywatchig. A családi programok azért kiemelt hangsúlyt kapnak, és az animációs filmek mellett zenés bábelőadásokat is tartanak.

Utolsó simítások a nézőtéren.. :)

Közzétette: Balatonlelle Kertmozi – 2016. június 9.

Zamárdi kertmozi

A Zamárdi kertmozi több mint 50 éves épületét nemrég újították fel, de szerencsére a gyönyörű régi neonfeliratot megtartották. Így a retro érzés itt is keveredik a modern multiplexek nyújtotta kényelemmel, és bár a székeket is újra cserélték, vörös bársonyfoteleket azért ne várjunk. A felújításnál odafigyeltek arra, hogy akadálymentesítsék a mozit, és pluszpont, hogy a kutyával érkezőket is beengedik. A filmkínálat egyébként itt is friss filmekből áll, de nem csak a hollywoodi termésből válogatnak a műsorba.

Kertmozi

Közzétette: Zamárdi Kertmozi – 2012. június 21.

Kontakt Kert Színház és Kertmozi Balatonszemes

Még mindig a déli parton járunk, és aki inkább régi magyar filmeket ismételne a nyaralás alatt, az Balatonszemes felé vegye az irányt. Itt olyan klasszikusok szoktak vászonra kerülni, mint a Sose halunk meg vagy az Eszkimó asszony fázik. Emellett figyelemre méltó a színházi programjuk is, rengeteg zenés bábjátékkal, mesejátékkal, gyermek musicallel és gyerekkoncerttel várják a családosokat. Emellett változatos felnőtteknek szóló programokat is találhatunk, párkapcsolati komédiát Pindroch Csabával, vagy Pink Floyd tribute koncertet.

Fény az éjszakában a #Kontaktkert Balatonszemesen. Lájk, aki egyetért!

Közzétette: Kontakt Kert Színház és Kertmozi Balatonszemes – 2017. június 16.