42 évvel a Ragyogás után ismét horrorban szerepel Shelley Duvall - TRAILER!

A 73 éves színésznő, valamint Edward Furlong a főszereplője a The Forest Hills című farkasemberes filmnek.

Shelley Duvall, aki olyan emlékezetes karakterekkel nyűgözte le a közönséget, mint Wendy Torrance az 1980-as Ragyogásban, több mint négy évtizednyi kihagyás után tért vissza a színészethez egy Scott Goldberg által írt és rendezett horrorfilmben, a 2023-ban mozikba kerülő The Forest Hillsben. A 73 éves színésznő, ahogy azt korábban mi is megírtuk itt a PORT.hun, idegösszeomlást kapott  a Ragyogás forgatásán, amelynek a mai napig viseli nyomait.

Shelley Duvall a Ragyogásban (forrás: Warner Home Video)

 

A film, amelyhez a napokban befutott egy trailer is, egy Rico nevű, meggyötört férfiról szól (Chico Mendez alakítja), aki a Catskills-hegység erdeiben bolyong, és minden jel arra mutat, hogy egy vérfarkas bujkál benne – legalábbis Rico így képzeli.

Shelley Duvall Rico anyját alakítja a történetben, aki afféle gúnyos belső hang a fia fejében. Az előzetesben is látható, fekete háttér előtt felvett jelenetet múlt csütörtökön forgatták. A stáb szerint a színésznő kifejezetten élvezte a munkát:

Nagyon jól érezte magát, és azt mondta, hiányzott már neki a színészet.

Scott Goldberg egy korábbi nyilatkozatában így dicsérte a színésznőt:

Hatalmas rajongói vagyunk a Ragyogásnak, és őszintén szólva nálam ez minden idők egyik kedvenc horrorfilmje, John Carpenter Halloweenje és a George A. Romero-féle A holtak napja mellett (...) Shelley azzal járult hozzá ahhoz, hogy a Ragyogás abszolút mestermű legyen, hogy mindent beleadott, és úgy játszott, hogy valóban bemutatta az elszigeteltségben lévő anya félelmét és borzalmát.

The Forest Hillsben más ismert színészek is feltűnnek Duvall mellett kis szerepekben: többek között Dee Wallace, aki Elliott anyját játszotta az 1982-es E.T. – A földönkívüliben, valamint Edward Furlong, aki az 1991-es Terminátor 2. - Az ítélet napja című filmben alakította a fiatal John Connort.

(via Hollywood Reporter & MME.com)