5 sztár, aki kirúgatta a saját kollégáját

Kevin James, Will Smith és Gal Gadot életében is volt olyan pont, amikor direkt keresztbe tett egy másik hírességnek.

1. Kevin James

Az egyik leghíresebb eset, amikor egy színész kirúgatta egy munkatársát, az volt, amikor Kevin James kiíratta a sorozatbéli feleségét alakító Erinn Hayest a Lazíts, Kevin! című szitkomból. Ráadásul ezt még azzal is tetézte, hogy a stábba átigazolt Leah Remini, akivel Kevin James együtt játszott korábban egy másik sorozatban, a Férjek gyöngyében. A színész (aki a széria forgatókönyvírója és producere is volt egyúttal) utólag azzal magyarázta a történteket, hogy Erinn Hayes karakterének halálára azért volt szükség, mert

ez szolgálta legjobban a sorozat cselekményét, mivel a szériának „már nem volt elég lendülete”.

Csakhogy a főszereplő feleségének első évadban való megölésére egyszerűen nincs logikus magyarázat.

Forrás: CBS

 

2. Will Smith

Will Smith Kaliforniába jöttem című sorozatában eredetileg Janet Hubert játszotta a nagydumás főhős nagynénjét, Viv nénit, a 3. évad után azonban Daphne Maxwell Reid váltotta fel. Ezt a cserét maga Will Smith kérte, mivel a színésznő többször is megjegyzéseket tett rá a stábtagok előtt (később pedig már a rádió- és tévéműsorokban is), ő viszont úgy érezte, hogy ezekben a parázs vitákban „neki kell nyernie”:

Janet Hubert azt akarta, hogy a sorozat a The Aunt Viv of Bel Air Show legyen. Egyszer kijelentette: »10 éve vagyok a szakmában, erre jön ez a taknyos punk, és kap egy saját műsort«. Neki én voltam az Antikrisztus.

Végül 2020-ban, a sorozat elindulásának 30. évfordulójára összehozott The Fresh Prince Reunionban a két sztár leült, és megbeszélték a feszült viszony okait, Will Smith pedig ünnepélyesen bocsánatot kért a történtekért.

Will Smith és Janet Hubert (forrás: Chris Cuffaio/NBCU Photo Bank/Getty Images)

 

3. Gal Gadot

Brett Ratner sikeres rendezői és produceri karrierje egy csapásra véget ért 2017-ben, amikor Olivia Munn, Natasha Henstridge, Sarah Shahi és más ismert színésznők is megosztották a nyilvánossággal a Ratnerrel kapcsolatos szörnyű tapasztalataikat. A rendező azonban kategorikusan tagadta az összes vádat, szakmai irigységgel vádolta meg a színésznőket, és jelezte, hogy jogi lépéseket fog tenni. Ezután Elliot Page (aki akkor még az Ellen Page nevet használta) is megosztotta a saját történetét: beszámolt arról, hogy Brett Ratner vele is homofób és zaklató módon viselkedett. Ratner azonban még ezek után is producerként dolgozott volna a Wonder Woman 1984-ben. Ekkor Gal Gadot

ultimátumot adott a Warner stúdiónak: csak úgy vállalja el, hogy másodszor is Wonder Woman bőrébe bújik, ha kirakják Brett Ratner szűrét a stábból.

Forrás: InterCom

 

 

4. Rose McGowan

Az egykori nagyhatalmú hollywoodi producer, Harvey Weinstein 16 évnyi börtönt kapott szexuális zaklatás miatt, miután számos ismert színésznő (köztük Paz de la Huerta, Lena Headey, Lauren Holly és Ashley Judd) elmondta, milyen sok fájdalmat és szenvedést okozott nekik a több évtizeden átívelő karrierje alatt. Végül több mint 50 nő vádolta meg Weinsteint zaklatással,

de legelőször Rose McGowan nevezte őt zaklatónak a nagy nyilvánosság előtt,

amikor Ronan Farrow (Mia Farrow és Woody Allen fia) megjelentetett a The New Yorkerben egy hosszú tényfeltáró cikket Weinstein viselt dolgairól. Később kiderült az is, hogy a magát jó darabig érinthetetlennek gondoló producer magánnyomozókkal, zsarolással és más piszkos trükkökkel próbálta jobb belátásra bírni és elhallgattatni Rose McGowant, hogy ne mondja el a sajtónak az igazságot.

Weinstein exkémeket küldött az általa zaklatott nők nyakára

Woody Allen fia szerint volt Mossad-ügynökök félemlítették meg Rose McGowant és az újságírókat.

Tovább

 

Forrás: Monica Schipper / Contributor / Getty Images

 

5. Sylvester Stallone

Eredetileg Richard Gere is szerepelt volna A Lordok Bandája című 1974-es drámában. Csakhogy összerúgta a port a másik főszereplővel, Sylvester Stallonéval: egy kocsiban elköltött közös étkezés során lefröcskölte a ruháját egy adag mustáros csirkével, erre a Rocky és a Rambo sztárja kirúgatta a filmből.

Szóltam neki, hogy: »Ez a cucc le fog csöpögni.« Erre ő: »Ne aggódj te amiatt!« Mire ezt mondtam: »Ha a nadrágomra kerül, azt megemlegeted!« Beleharapott a csirkébe, és egy zsíros mustárpetty landolt a combomon. Belekönyököltem a fejébe, és kilöktem a kocsiból. A rendezőnek döntenie kellett: az egyikünk távozni fog a filmből!
Forrás: Hulton Deutsch/Getty Images

 

(via Screenrant)