6 sztár, akit egy másik sztár miatt rúgtak ki a stábból

Sylvester Stallone Richard Gere-t és Bruce Willist is kitúrta a közös filmjeikből, John Stamos Mary-Kate Olsentől és Ashley Olsentől akart megszabadulni a Bír-lak forgatásán.

1. Richard Gere

Eredetileg Richard Gere is szerepelt volna A Lordok Bandája című 1974-es drámában. Csakhogy emberileg egyáltalán nem jött ki jól filmbéli kollégájával, Sylvester Stallonéval. A kritikus pont Stallone szerint az volt, amikor Gere leöntötte őt egy adag zsíros mustárral. Ezután Richard Gere-t kirúgták, és Perry King került be a helyére. Stallone később így emlékezett vissza a történtekre:

Éppen hotdogot ettem, amikor [Gere] beszállt mellém egy fél csirkével, ami mustárral volt tele, és a zsír majdnem kicsöpögött az alumínium csomagolásból. Azt mondtam: »Ez a cucc le fog csöpögni.« Erre ő: "Ne aggódj te amiatt!« Mire ezt mondtam, »Ha a nadrágomra kerül, tudni fogsz róla.« Beleharapott a csirkébe, és egy zsíros mustárpetty landolt a combomon. Belekönyököltem a fejébe, és gyakorlatilag kilöktem őt a kocsiból. A rendezőnek döntenie kellett: az egyikünknek muszáj volt távoznia a filmből!
Forrás: Cimemax

 

2. Bruce Willis

Szintén Sylvester Stallone volt az, aki megorrolt Bruce Willisre az Expendables-filmek forgatása idején, és hiába voltak országos cimborák, végül kirúgta a kopasz akciósztárt a franchise-ból. A harmadik részben ugyanis már Harrison Ford volt az, aki besegített a kommandósbrigádnak, mivel Stallone szerint Willis

túlságosan kapzsi és lusta volt.

A kirúgás mögött ugyanis egy gázsivita volt: Bruce Willis állítólag 4 millió dollárt kért négy nap munkáért, Stallone viszont csak 3 millió dollárt tudott volna felajánlani neki a büdzséből. Amióta viszont nyilvánossá vált, hogy Bruce Willis afáziában szenved, Stallone sem gondol már vissza olyan idegesen a történtekre, és megbocsátott a régi barátjának.

Forrás: SPI

 

Betegsége miatt visszavonul Bruce Willis, megszólaltak a pályatársak

Afáziában szenved. Megszólaltak a pályatársak is, Kevin Smith sajnálja, hogy korábban beleszállt a színészbe.

Tovább

 

3. Selma Blair

Charlie Sheen közismerten balhés fickó (ebben a PORT.hu cikkben részletesen is írunk róla), anno a Két pasi - meg egy kicsi stábjából azért rúgták ki, mert a drog- és alkoholfüggősége már a forgatást hátráltatta, és egy rádióműsorban beszívva Chuck Lorre producert is gyalázta. Sheen persze nem búslakodott sokáig, 2012-ben elindult az új sorozatba, a Nyugi, Charlie!, amiben lényegében saját magát alakította: Charlie-t, az egykori baseballsztárt, aki az indulatkezelési problémái miatt kisiklatta a karrierjét. A széria 100 részt élt meg, Selma Blair viszont csak 54-ben szerepelt,

egy nap ugyanis a színésznő szóvá tette a producereknek, hogy pocsék Sheen munkamorálja: folyton késik, és így nem lehet vele együtt dolgozni.

Nem sokkal később egy ingerült sms-t kapott Charlie Sheentől, amiben a színész elhordta mindenféle hitvány cédának, és kirúgatta a színésznőt azzal az indokkal, hogy neki ne szólogasson be olyasvalaki, akinek epizódonként csak két oldalnyi szövege van.

Forrás: Mark Davis/WireImage/Getty

 

4. Shia LaBeouf

Alec Baldwin és Shia LaBeouf nem igazán jött ki egymással, amikor anno együtt dolgoztak az Orphans című színdarabon. A kettejük közti purparlé oka állítólag az volt, hogy LaVeouf nehezen boldogult a szövegével, és ezért sokat dühöngött.

A dolog odáig fajult, hogy Alec Baldwin odaállt Dan Sullivan rendező elé azzal, hogy ez így nagyon nem lesz jó, az egyik főszereplőnek mennie kell – így végül Shia LaBeouföt kirúgták.

Baldwin akkor ezt a döntést így kommentálta a színházi szaksajtónak:

Sokkolták a történtek [Shia LaBeouf-öt]. Volt neki egy »belépőkártyája«, amit akkor kapsz, ha olyan filmeket készítesz, amelyek sok pénzt hoznak, és ezzel kapsz bizonyos előjogokat is. Azt hiszem, meglepődött, hogy ez a színházban nem így működik.
Forrás: UIP-Duna Film

 

5-6. Mary-Kate és Ashley Olsen

John Stamos maga is elismerte már több interjújában, hogy ő rúgatta ki a híres hollywoodi ikreket, Mary Kate és Ashley Olsent a nálunk is nagy sikerrel vetített Bír-lakból, amiben a lányok felváltva alakították a Tanner család legkisebb gyerekét, Michelle-t. Stamost ugyanis saját bevallása szerint halálra idegesítette, hogy a pilotepizód forgatása közben a mindössze 11 hónapos ikrek állandóan sírtak.

Bárhol máshol akartak lenni, csak nem ott – akárcsak én. Nem tudtam ezzel megbirkózni, és azt mondtam, hogy srácok, ez így nem fog működni, meg kell szabadulni az ikrektől. Erre behoztak pár csúnya, vörös hajú gyereket. Egy ideig velük próbáltunk, de így sem működött a dolog.

Végül a stáb napokon belül visszahozta a többi gyerekszereplőhöz képest már nem is annyira idegesítő Olsen ikreket, a Bír-lak pedig a '80-as és a '90-es évek egyik legnépszerűbb amerikai szitkomja lett.

 

Forrás: RTL Klub

 

(via Looper.com)