6 szuper jelenet, amit érthetetlen okokból kivágtak a Bosszúállók: Végjátékból

Hadigép Amerika kapitányt cinkeli! Vasember goji bogyóit megette egy alpaka! De van egy búcsújelenet is, amin tuti szipogni fogsz!

Vigyázat, extrém spoilerveszély!!!

Most, hogy a 2,79 milliárd dolláros összbevételével a Bosszúállók: Végjáték lett minden idők legtöbbet kaszáló filmje, a Marvel stúdió elérkezettnek látta az időt, hogy megmutassa, mi mindent vágtak ki az így is extrém hosszú, 182 perces filmből! 

1. Hadigép Amerika kapitányt cinkeli

Ez a kivágott jelenet a kedvencem: James Rhodes, azaz hadigép megkérdezi Steve Rogerst, vagyis Amerika Kapitányt, hogy annak idején miért nem ugrott ki a bombákkal megrakott, náci szuperrepülőből, mielőtt az lezuhant volna? Így nem kellett volna évtizedeken keresztül jégtömbbe fagyva vegetálnia...

 

2. A duci Thor szomorú

A Végtelen Kövek visszaszerzésére indított akció során a dagi Thor Mordállyal ment el Asgardba, megkeresni a rájuk jutó ékkövet. Ott azonban a nem teljesen tiszta tudatú viharisten lelkizni és pityeregni kezdett, kacagtató pillanatokat szerezve ezzel a nézőknek (a jelenetben Mordály azért néz ki ennyire bénán, mert a karakter még nem kapta meg a végleges CGI-effekteket)!

 

3. Mordálynak lenyírják a szőrét!

Ebben a jelenetben a mókamester Mordály a Bosszúállókat kutyázza, amiért teljesen bénán próbálták megakadályozni a 2012-es mozifilmben a csitaurik űrinvázióját. Vasember egy idő után már nem bírja hallgatni a dühös mosómedve dörgedelmeit, ezért inkább viccből belenyír a szőrébe! 

 

4. Tony többet beszélgetett volna az apjával

Ahogy az a fenti videóból is látszik, Vasember sokkal többet beszélgetett volna az apjával, a titkos kormánykísérleteken dolgozó Howard Starkkal.

 

5. Vasember goji bogyóit megette egy alpaka!

Szegény Robert Downey Jr. rekorder lett abban, hogy kinek vágták ki a legtöbb jelenetét a Végjátékból a Russo testvérek... Itt például Tony és Pepper teljesen hétköznapi családi életet élve diskurálnak arról, hogy náluk az unalmas hétköznapok sem unalmasak, mert a goji bogyókat épp felzabálta a ház mellett tartott alpaka!

 

6. Pepper és a szuperhősök elsiratják Vasembert

Az utolsóként megmutatott kivágott jelenet viszont egyáltalán nem olyan mókás, mint a korábbiak – sőt, kifejezetten szomorú! Azt a pillanatot láthatjuk ugyanis, amikor Vasember feláldozza az életét azért, hogy a Végtelen Kövek és a Végtelen Kesztyű erejét használva elsöpörhesse Thanost és seregét. Az önfeláldozó Tony Start mellett sorra térdre ereszkednek és fejet hajtanak a Bosszúállók és A galaxis őrzői, a szomorú jelenet láttán pedig nincs az a kőszívű Marvel-rajongó, aki ne kezdene el a végére pityeregni! (via Uproxx & Screenrant)