A Breaking Bad sztárja is aláírt az új Wes Anderson-filmhez

Bryan Cranston mellett Hope Davis, Jeffrey Wright és Liev Schreiber is csatlakozik a stábhoz.

Tegnap számoltunk be róla, hogy Wes Anderson leszerződtette új filmjéhez Scarlett Johanssont, de már is itt vannak az újabb nagy skalpok.

Azt már tudtuk, hogy az egyelőre cím nélküli filmben szerepelni fog Johansson mellett Margot Robbie, Tom Hanks, Tilda Swinton, Adrien Brody, Bill Murray, Rupert Friend és Jason Schwartzman is, most pedig csatlakozott a stábhoz Bryan Cranston, Hope Davis, Jeffrey Wright, és Liev Schreiber is.

Anderson szeret minél több sztárt belezsúfolni a filmjeibe, de most még a saját mércéjéhez képest is nagy szereplőgárdával dolgozik. A Spanyolországban zajló forgatás a tervek szerint szeptember végéig tart, vagyis a bemutatóra még várni kell, de nem maradunk addig sem Anderson-film nélkül: A francia kiadás október végén jut el hozzánk. Az idei Cannes-i Filmfesztiválon debütált filmben olyan sztárok szerepelnek, mint Timothée Chalamet, Léa Seydoux, Bill Murray, Christoph Waltz, Tilda Swinton, Jason Schwartzman, Owen Wilson, Adrien Brody, Mathieu Amalric, Willem Dafoe, Edward Norton, Benicio Del Toro, Elisabeth Moss, Jeffrey Wright és Saoirse Ronan.

A Breaking Baddel befutott Bryan Cranston korábban már dolgozott a rendezővel, a hangját adta a Kutyák szigetéhez, hasonlóan Liev Schreiberhez, aki Jeffrey Wrighttal (Westworld) együtt A francia kiadásban is szerepel. Hope Davis viszont, aki legutóbb Cranstonnal közösen a Your Honor című thrillersorozatban szerepelt most dolgozik először Andersonnal.

Schreiber egyébként nemrég fejezte be a Ray Donovan mozifilmet, Wright pedig a jelenleg is futó What if…? című Marvel-sorozatban adja a hangját az egyik szereplőnek, és fel fog majd tűnni az új Bond-filmben, illetve a jövőre érkező The Batmanben is.

Via: THR