A Disney három családi filmklasszikust is rebootolna

Isten óvjon minket és a gyerekkori emlékeinket!

A Disney jelen pillanatban is gőzerővel dolgozik számos Disney-klasszikus élőszereplős változatán, vagy csak simán rebbotolja korábbi sikereit. Ennek a projektnek „esik áldozatul” éppen az Aladdin, Az Oroszlánkirály vagy a Mulan.


A The Hollywood Reporter információi szerint további filmek sincsenek biztonságban: az 1998-as Apád-anyád idejöjjön, az 1991-es Az örömapa és az 1989-es Drágám, a kölykök összementek című filmeket akarják újraforgatni a Disney streaming platformja számára. A filmes cég igencsak rájátszik a gyerekkori nosztalgiára, és megpróbálja a legtöbbet (pénzt) kihozni belőle. Csak nehogy rosszul süljön el,és a kellemes emlékek is megsemmisüljenek.

Bár már az Apád-anyád idejöjjön is egy reboot volt Lindsey Lohannel a főszerepben, a film eredetijét még 1961-ben készítették. Az örömapa egy 1950-es film újragondolása volt, és aztán folytatása is lett, a Drágám, a kölykök… két folytatást is megélt.

A Disney a Muppet-show-t is rebootolni szándékozik, nem beszélve a korábbi hírekről, miszerint egy élő szereplős Star Wars-sorozaton is dolgozik.

via DigitalSpy