A Harry Potter színésze meghatódott Alan Rickman naplóin

Daniel Radcliffe számára “bájos és nosztalgikus” olvasni a rá vonatkozó részeket.

Alan Rickman 2016-ban hunyt el, idén októberben Madly, Deeply: The Alan Rickman Diaries címmel posztumusz adták ki a visszaemlékezéseit. A Perselus Pitont alakító színész

1972 óta vezetett naplót.

 

Forrás: Warner Bros.

 

A Watch What Happens Live című beszélgetős műsorban Daniel Radcliffe-et arról kérdezték, olvasott-e a naplóban olyan részeket, amelyek a Harry Potter-filmek forgatását mutatják be Rickman szemszögéből.


Nagyon bájos és nosztalgikus volt olvasni Alan rólunk szóló megjegyzéseit. Egy helyütt azt írja: »Ezeknek a gyerekeknek meg kell tanulniuk a szövegüket. Ez olyan, mint egy rémálom« 


– válaszolt a Harry Pottert alakító színész.

 

Forrás: InterCom

 


A műsorban a nemrég elhunyt Robbie Coltrane-ről is kérdezték, aki Hagridot játszotta. “Coltrane remekül tudott szórakoztatni minket, különösen, amikor nagyon fiatalok voltunk. A korai filmek forgatása közben számtalanszor előfordult, hogy nem történt semmi, csak készenlétben tartottak minket, tizenéves gyerekeket. Coltrane ilyenkor vicceket mesélt nekünk, nagyon szórakoztató volt” – idézte fel Radcliffe.

Alan Rickman visszaemlékezései jövőre jelennek meg magyar nyelven Őrülten, mélyen - Alan Rickman naplói címmel a Kossuth Kiadó gondozásában.

(via Independent)