A legszexibb férfiak a Földön – akkor és most

Paul Rudd legszexibbnek választása és az azt övező mizéria kapcsán összegyűjtöttünk tíz sztárt, akit a People magazin egykor a legvonzóbbnak választott – mutatjuk, hogy néznek ki most. FOTÓGALÉRIA.

Mel Gibson

Akárcsak a Time az év emberét, a People pletykamagazin is minden évben megválasztja a legszexibb élő sztárt. A sztori még 1985-ben kezdődött, amikor egy szerkesztőségi megbeszélésen egy Mel Gibsonról készülő anyag került szóba, és valaki felkiáltott:

„Istenem, ő a ma élő legszexibb férfi!”

Egy másik munkatárs pedig lecsapott a dologra, és felvetette, hogy ez lehetne a főcím. Végül persze nemcsak a cikk főcíme lett ez, hanem díjat alapítottak a frappáns cím köré – amit először, 1985-ben természetesen Gibson nyert meg. Diplomatikusan annyit mondanánk, hogy az azóta eltelt 36 év nem múlt el nyomtalanul...

Forrás: People és Kurt Krieger / Corbis via Getty Images


Nick Nolte

A zűr bajjal jár sztárját, Julia Roberts leggyűlöltebb partnerét 1992-ben választották a legszexibbnek. Nolte-val sem voltak kegyesek az évek.

Forrás: People és Gilbert Carrasquillo / GC Images / Getty Images


Keanu Reeves

Az 1994-es győztes viszont, ha ez egyáltalán lehetséges, csak még szexibb lett.

Forrás: People és Steve Granitz / WireImage / Getty Images


Brad Pitt

A Volt egyszer egy… Hollywood sztárjának is (akit 1995-ben találtak érdemesnek a címre) nagyon jól áll a maga közel 58 éve.

Forrás: People és Kurt Krieger / Corbis via Getty Images


George Clooney

George Clooney-t először 1997-ben találták a legszexibbnek (másodszor pedig 2006-ban). Azóta eltelt 24 év, de a színész sármja mit sem változott.

Forrás: People és Karwai Tang / WireImage / Getty Images


Harrison Ford

Ford már 1998-ban sem volt épp fiatal (közel 56 évesen választották a legvonzóbbnak), azóta kifejezetten megrogyott – de hát ez az élet rendje. Azért nagyon kíváncsiak vagyunk rá öreg Indyként!

Forrás: People és Todd Wawrychuk / A.M.P.A.S. via Getty Images


Johnny Depp

A Karib-tenger kalózai-filmek sztárját eléggé megviselte a 2003-as győzelme óta eltelt 18 év. Mondjuk nem csoda

Forrás: People és Srdjan Stevanovic / Getty Images


Jude Law

A 2004-es legszexibb férfi huncut fürtjei azóta kissé megritkultak – de nincs oka szégyenkezni!

Forrás: People és Rich Polk / Getty Images for IMDb


Matthew McConaughey

A 2005-ös nyertes a korral csak nemesedett, bár azért szemmel láthatóan megviselte a sok fizikai átalakulás, amit a szerepek kedvéért elvállalt. Azért még most is el lehet veszni a szemeiben!

Forrás: People és Slaven Vlasic / Getty Images for STXfilms


Matt Damon

Az utolsó párbaj sztárja kifejezetten jól tartja magát – bár azért 2007 óta kicsit megapukásodott. De mi természetesen őt is szeretjük!

Forrás: People és Primo Barol / Anadolu Agency via Getty Images


(via People, Bored Panda)

 

A PORT.hu zenés műsora, a SZESSÖN e heti vendége a Nem akarok beleszólni trió egyik frontembere, Fancsikai Eszter, aki a YouTube-ról úgy lehet ismerős mint Vegamama. Most megmutatta, hogy mit tud a dobok mögött.