A Másnaposok sztárja az egyik legizgalmasabb kortárs rendező filmjében szerepelhet

Bradley Cooper is benne lehet Paul Thomas Anderson (Vérző olaj, Fantomszál) következő alkotásában.

Anderson egyelőre cím nélküli projektje egy hetvenes években, a Los Angeles-i San Fernando-völgyben játszódó felnövekvés-történet, amelynek a középpontjában egy gimis áll, aki egyúttal sikeres gyerekszínész is. A film forgatókönyvét is a direktor írta, és a stáblistáról egyelőre egyedül Bradley Cooper neve ismert, akivel jelenleg is tárgyalnak egy főszerepről.

Nem ez lesz az első Anderson-film, ami a hetvenes évekbe repíti vissza a nézőt, hiszen ez a korszak adta a hátterét az alkotó első nagy sikerének, a Boogie Nightsnak, illetve a 2014-es Beépített hibának is. Ehhez hasonlóan a San Fernando-völgy sem ismeretlen terep a művésznek: itt játszódott mind a Boogie Nights, mind a Magnólia (1999).

Bradley Cooper. Forrás: Steven Ferdman / Getty Images

 

Az említett alkotásokon kívül Paul Thomas Anderson olyan műveket rendezett, mint a Kótyagos szerelem (Adam Sandler komoly filmjeinek egyike), a Vérző olaj (ami főszereplői Oscar-díjat hozott Daniel Day-Lewisnak), a The Master (Philip Seymour Hoffman, Joaquin Phoenix és Amy Adams szuggesztív alakításával) és a Fantomszál (ismét Daniel Day-Lewis-zal a főszerepben).

A nyolcszoros Oscar-jelölt Bradley Cooper az Anderson-film előtt Guillermo del Toro Nightmare Alley című pszichothrillerében fog játszani Cate Blanchett, Toni Collette és Rooney Mara oldalán (aminek a forgatását a koronavírus miatt sajnos fel kellett függeszteni). Cooper a jövőben ezenkívül szerepel majd A galaxis őrzői harmadik részében, a Bernstein című életrajzi drámában (amit ő is rendez) és egy Atlantic Wall című II. világháborús filmben.


(via Independent)