A Mission: Impossible sztárja szakálltörténelmet írt

Fergeteges, ahogy a Mission: Impossible – Utóhatás színészei megmagyarázzák a Henry Cavill arcszőrzetével kapcsolatos bakit.

A Supermanként híressé vált Henry Cavill bajsza már tavaly óta nagy lázban tartja a filmrajongókat, mivel akkor történt, hogy Az Igazság Ligájában nem az Acélember feltámadásának örültek a nézők, hanem a béna CGI-n szörnyülködtek, hiszen a színész a Mission: Impossible – Utóhatás forgatása miatt nem borotválhatta le a szerepéhez viselt bajuszt, így azt utómunkával kellett eltávolítani az arcáról a szintén akkortájt forgatott szuperhőseposz jeleneteiből.

A bajuszbotrány pedig most, a hatodik Mission: Impossible-mozi bemutatásakor tovább gyűrűzött, mivel a közönség szemfüles tagjai kiszúrták, hogy a film egyik kulcsfiguráját játszó Cavill az egyik verekedés során egy szempillantás alatt szakállat is növeszt a bajusza mellé az addigi borosta helyett – egyúttal egy addig nem látható zseb is rákerül az ingére (a baki a fenti videó 31. másodpercétől látható, de a lenti Twitter-posztban többször is megmutatják).

Egy riporter pedig volt olyan szemtelen, hogy megkérdezte a film sztárjainak véleményét erről a varázslatos jelenségről. „Ez azért van, mert olyan keményen ütök, miután megrázom az öklöm, hogy abban a pillanatban a szakállam is kinő.

Egyértelmű, hogy ezzel arcszőrzet-történelmet írtam”

– viccelődött maga Cavill.

A szakállbotrány középpontjában álló színész Mission: Impossible-beli kolllégája, Simon Pegg is megszólalt az ügyben. Szerinte partnere minden nap csupasz állal ébred, de annyi benne a tesztoszteron, hogy a szakálla azonnal kinő, ahogy megrázza az öklét. Henry Cavill felbukkanó-eltűnő szakállát egyébként a nagyvásznon is csekkolhatjuk, hiszen augusztus 2. óta a magyar mozik is játsszák a filmet.


(via Digital Spy)