A színész, aki még Liam Neesont is megrémisztette

A szupercsapat forgatásán történt az incidens.

Már több mint 15 éve, hogy Liam Neeson az Elrabolva sikerének köszönhetően akciósztárrá avanzsált, de mielőtt még elkezdte volna sorozatban gyártani a B-kategóriás filmeket, szerepelt 2010-ben egy nagyobb volumenű produkcióban, A szupercsapatban is.

A 80-as évek kultikus sorozatának moziverzióját Joe Carnahan rendezte, és Neeson kapott maga mellé egy olyan társat is, aki egy kicsit megijesztette. Ez volt a Templeton Peck hadnagyot alakító Bradley Cooper, aki ekkoriban kezdett befutni a Másnaposok sikerének köszönhetően. A színész bevallotta, hogy mindig is arról álmodott, hogy kipróbálja magát az akció műfajában, és hogy ezt Liam Neeson mellett teheti meg, "egyszerűen elképesztőnek" nevezte.

Utólag Neeson is dicsérte a szereplők közt uralkodó "csodálatos bajtársiasságot” a forgatáson, de amikor Cooper az egyik jelenetben a forgatókönyvtől eltérve improvizálni kezdett, annyira váratlanul érte, hogy nem tudott mit kezdeni a helyzettel.

"Felvettünk egy jelenetet a furgonban, ami az első alkalom volt, hogy Bradley-vel dolgoztam. Elkezdett improvizálni, a rendező kérésére, én pedig ott álltam, és azt kérdeztem: "Mi a fene ez?"".
Forrás: InterCom

 

Bár az első néhány napban Neeson "rémisztőnek" találta a forgatókönyvtől való eltéréseket, végül őt is inspirálta Cooper munkamódszere.

A közönséget viszont nem inspirálta annyira a film, így a nagy bevételek elmaradásával a tervezett folytatások sem valósulhattak meg.

Via: Far Out