A Vissza a jövőbe és A Gyűrűk Ura után a Szellemirtók sztárjai is leültek nosztalgiázni Josh Gaddel

Vicces Ghostbusters-videóchattel folytatódott a komikus jótékonysági karanténshow-ja, a Reunited Apart.

A nyughatatlan színész-énekes-komikus-youtuber Josh Gad nem töltötte tétlenül az időt a koronavírus miatti kaliforniai karantén alatt: az elmúlt hetekben nosztalgiázó konferenciabeszélgetéseket hozott össze Reunited Apart címmel a Kincsvadászok, a Vissza a jövőbe és A Gyűrűk Ura-trilógia sztárjaival. A webchaten folyó beszélgetéssorozat legújabb állomása egy újabb nagy '80-as évekbeli közönségkedvenc, a Szellemirtók 1-2 volt, alighanem abból az apropóból, hogy a rendező, Ivan Reitman fia, Jason Reitman már javában dolgozik a franchise Szellemirtók - Az örökség címet viselő új részén, ami 2021 tavaszán kerül majd a mozikba.

Forrás: PORT.hu

 

Josh Gad vidám nosztalgiashow-jában online jelentkezett be otthonról Bill Murray (Dr. Peter Venkman), Dan Aykroyd (Dr. Raymond Stantz), Ernie Hudson (Winston Zeddemore), Sigourney Weaver (Dana Barrett), Annie Potts (Janine, a titkárnő), William Atherton (as kekeckedő városi bürokrata), Ivan Reitman és Jason Reitman. A sztárok jókat nevetgéltek azon, mennyi improvizálás volt a filmbe bekerült jelenetekben, és megemlékeztek a 2014-ben elhunyt Harold Ramisről, aki Dr. Egon Spenglert alakította a két Szellemirtók-filmben. De azt is megemlítették, hogy a Hollywoodból azóta kivonult Rick Moranis helyett eredetileg John Candy lett volna a pipogya Louis Tully, azaz a Kulcsok Őre.

Rajtuk kívül becsatlakozott még a show-ba Kumail Nanjiani (természetesen rögtön azzal kezdték heccelni, hogy vetkőzzön le és mutassa meg az izmait), Steven Tash és Jennifer Runyon (a két diák, akikkel Dr. Wenkman a paranormális képességet tesztelte az egyetemen mindenféle kártyákkal), Michael Ensign (ő volt a pattogó hoteligazgató) és Timothy Carhart (aki Dana hegedűművész lovagját alakította). A beszélgetés végén Ray Parker Jr. elénekelte a franchise ikonikus főcímdalát, majd végül a 86 éves Larry King is felmondott egy részletet a régi tévés beköszönőjéből. Mivel Josh Gad videói többszázezres nézettségnek örvendenek a YouTube-on, és sztár már sokezer dollárnyi adományt kalapozott össze, minden bizonnyal folytatódni fog (akár a koronavírus lecsengése után is) a nosztalgiamaraton, újabb közönségkedvencekkel. (via NME.com)