Al Pacino elmesélte, hogyan rabolta egyszer el egy női rajongója

A 84 éves sztár a nemrég megjelent önéletrajzi könyvében szedte össze több évtizedes pályafutása legizgalmasabb epizódjait.

Al Pacino a nemrég megjelent önéletrajzi kötetében, a Sonny Boyban a több évtizedes pályafutásának legérdekesebb anekdotáit osztotta meg az olvasókkal.

A leghihetetlenebb történet ezek közül egyértelműen az, amikor a legendás színészt egyszer majdnem elrabolta egy női rajongója!

Al Pacinót majdnem kirúgták A keresztapából, olyan rosszul játszott

Eleinte úgy érezte, hogy a valaha készült legrosszabb filmben játszik, és biztos volt benne, hogy vége a karrierjének.

Tovább

A sztori úgy kezdődött, hogy Al Pacino és Gene Hackman testvére, Richard Hackman épp együtt utazott, és „az országot átszelő út alatt” itt-ott megállt italozgatni. Már „egy kicsit részegek voltak”, amikor az egyik bárban Pacino szóba elegyedett egy ott üldögélő nővel. A színész saját bevallása szerint „annyira berúgott, hogy magától nem talált volna haza”, ekkor jött váratlan helyről megoldás:

A nő azt mondta nekem: »Ó, majd én hazaviszlek.« Én meg gondolkodás nélkül beszálltam a kocsijába. De ahogy haladtunk, én még bódultan is felismertem, hogy nem oda visz, ahol megszálltam, így hát megkérdeztem tőle: »Mi folyik itt?« Erre ő kerek perec megmondta: »Épp elrabollak!«

Al Pacino a történtek idején már ismert színész volt, hiszen A keresztapa révén, amelyben Michael Corleonét alakította, világhírű lett. A nő viselkedését azonban sokkal aggasztóbbnak érezte, mint az addigi tipikus rajongói közeledést...

Dél-Bronxból származom. Ha látom, hogy egy őrült megpróbál velem valamit csinálni, tudom, hogyan kell elmenekülni. Azt mondtam a nőnek: »Nem, nem fogsz [elrabolni]. Kiszállok!« Erre ő azt válaszolta, hogy »Nem, nem!«, és továbbhajtott. Kicsit részeg voltam, de kész voltam kiugrani akár egy mozgó autóból is, ha kell!
Forrás: InterCom

 

Egy pillanatra tehát még a Michael Corleonét, Tony Montanát és más, híresen kemény gengsztereket alakító Al Pacino is megrémült!

Szerencsére végül nem kellett akciófilmekbe illő menekülést produkálnia, mivel a nő ráállt, hogy mégiscsak hazaviszi: kitette a színészt a megbeszélt helyen, majd eltűnt az éjszakában.

(Faroutmagazine.co.uk)