Alakul a Doktor Szöszi 3.

Most már tuti, hogy Reese Witherspoon még egyszer visszatér Elle Woodsként, és megvannak az újabb folytatás forgatókönyvírói is.

Már évek óta lehet hallani, hogy harmadik rész is készül a Doktor Szöszi filmekből. A dolgot Reese Witherspoon 2018 júniusában hivatalosan is bejelentette, de azóta nem tűnt úgy, hogy nagyon haladna a projekt.

Most azonban úgy tűnik, beindultak az események, hiszen kiderült, hogy két új forgatókönyvíró is csatlakozott az eredeti Doktor Szöszit is jegyző Kirsten Smith és Karen McCullah mellé.

Forrás: InterCom

 

Az MGM berkeiben készülő produkcióhoz most leigazolták Mindy Kalingot és Dan Goort is. A színészként is (például az Office-ból, a Csak szexre kelleszből vagy A 40 éves szűzből) ismert Kaling korábban olyan szériák forgatókönyvírójaként dolgozott, mint az Office, saját sitcomja, a The Mindy Project vagy a Négy esküvő és egy temetés sorozatverziója. Goort a Városfejlesztési osztály és a Brooklyn 99: Nem százas körzet írójaként ismerhetjük.

Tavaly egyébként Reese Witherspoon (aki producerként is részt vesz majd a munkálatokban) azt nyilatkozta, az új rész elsősorban arra fog koncentrálni, hogyan látja Doktor Szöszi karaktere negyven felett a világot.


(via The Hollywood Reporter)