Alakul a Tőrbe ejtve 3 szereplőgárdája, van egy közös dolog bennük

Daniel Craig olyan sztárokkal fog együtt nyomozni az új részben, mint Glenn Close, Josh O'Connor, Cailee Spaeny és Kerry Washington. És az eddig bejelentett névsorban van egy közös: kiválóan énekelnek.

„A magyar Tőrbe ejtve után essen szó „az igaziról is”: elképesztő sztárparádét verbuvált ugyanis össze Rian Johnson író-rendező a 2025-ben érkező Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery című krimi-vígjátékhoz.

Az új magyar film plakátja pont olyan, mint a Tőrbe ejtve posztere, de nem ez az egyetlen furcsaság

Köbli Norbert forgatókönyvíró helyett egy kitalált személy, Monori Abigél neve szerepel rajta.

Tovább

 

Már a 2019-es első rész is igazi sztárparádét vonultatott fel, amikor a Daniel Craig által megformált Benoit Blanc nyomozónak a dúsgazdag Dyrsdale família vidéki kúriájában kellett nyomoznia egy rejtélyes haláleset ügyében. A családtagokat (és a személyzetet) ugyanis olyan ismert színészek és színésznők játszották, mint Christopher Plummer, Chris Evans, Jamie Lee Curtis, Toni Collette, Don Johnson és Ana de Armas.

Rian Johnson a 2022-ben bemutatott második rész, a Tőrbe ejtve – Az üveghagyma forgatásán sem adta alább, és olyan ismert sztárokat igazolt le Daniel Craig mellé egy újabb fordulatos bűntényben, mint Edward Norton, Dave Bautista, Kate Hudson, Leslie Odom Jr., Ethan Hawke és Hugh Grant.

A harmadik rész eddig bejelentett húzónevei Glenn Close, Kerry Washington, Josh O'Connor, Cailee Spaeny és Andrew Scott,

de keringenek pletykák Lindsay Lohan és Tom Hardy esetleges felbukkanásáról is...

 

Forrás: Slaven Vlasic / Getty Images for Clase Azul

 

A már bejelentett sztárok névsorában egy dolog közös: mindannyian kiválóan énekelnek, így könnyen lehet, hogy a Tőrbe ejtve 3 valójában egy musical lesz!

Kerry Washington és Glenn Close jól tudnak énekelni, de Cailee Spaeny is egész életében énekelt, Young Love címmel lemezt is kiadott már. Josh O'Connor egyik legelső szerepe a Bugsy Malone című musical iskolai produkciójában volt, Andrew Scott pedig több interjújában is elmondta, hogy szívesen játszana egy musicalben, ha nagyobb önbizalma lenne – viszont egy olyan filmforgatás, ahol többször is felvehetnek egy jelenetet, tökéletes terep lehet a musicalszínészi szárnypróbálgatáshoz. Ráadásul Rian Johnsonról az is köztudott, hogy óriási musicalrajongó, aki bármennyiszer képes megnézni Az operaház fantomját...

(via Slashfilm & NME.com & Hollywood Reporter)