Alig ismerünk rá Uma Thurmanre

Egy kísértetházas horrorfilmben játszik barna hajjal gonosz karaktert a Kill Bill-filmek sztárja. Nézd meg az előzetest!

Uma Thurmant már évek óta nem láthattuk a nagyvásznon (legutóbb a 2015-ös Az ételművészben szerepelt), de az idei év a nagy visszatérés a számára, hiszen három filmje is kijön. Ezek egyikéről, A ház, amit Jack épített című sorozatgyilkosos thrillerről, a dán botrányfilmes, Lars von Trier alkotásáról többször is írtunk korábban.

Nem kevésbé félelmetes Thurman egy másik idei filmje, a Down a Dark Hall című kísértetházas horror, amit augusztus 17-én mutatnak be az amerikai mozik, és nemrégiben megérkezett az előzetese is.

A film sztorija szerint egy problémás középiskolás lány, Kit (AnnaSophia Robb – Híd Terabithia földjére, A Boszorkány-hegy, Carrie naplója), mivel anyja már nem bír vele, bekerül egy elit lánynevelő intézetbe, a Blackwoodba. Az intézményben rajta kívül csak további négy, nem kevésbé zűrös múltú fiatal lányt nevelnek, akikkel együtt Kit rájön, hogy

nemcsak a nevelőotthonnak helyt adó félelmetes épületnek, de a igazgatónőnek (őt játssza Thurman) is vannak sötét titkai, amelyek a paranormális világban gyökereznek.

A Down a Dark Hall ugyanannak az írónak, Lois Duncannek a könyvén alapul, aki a Tudom, mit tettél tavaly nyáron regényeredetijét is jegyzi, így garantáltan hidegrázós élményben lesz részünk – de ez persze már az előzetesből is kiderül.


(via Slashfilm)