Angelina Jolie bedühödik

Itt az első előzetes a Demóna: A sötétség úrnője című folytatáshoz, amelyben Michelle Pfeiffer alakítja a Jolie által játszott címszereplő legnagyobb ellenfelét.

Már öt év is eltelt a Csipkerózsika történetét szokatlan szemszögből, a gonosz boszorkány nézőpontjából elmesélő Demóna bemutatása óta – de mivel a Disney mostanában nagyon ráállt az élőszereplős filmekre, nem csoda, hogy ehhez is készítettek egy folytatást.

A második rész frissen nyilvánosságra hozott előzetesében viszontláthatjuk az első filmből ismerős színészeket, azaz Elle Fanninget (Aurora hercegnőt/Csipkerózsikát), Imelda Stauntont, Lesley Manville-t és Juno Temple-t (azaz a tündér keresztanyákat), akikhez új arcként olyan sztárok csatlakoztak, mint Michelle Pfeiffer, Chiwetel Ejiofor és Ed Skrein.

A Demóna: A sötétség úrnője új figurái közül a legnagyobb telitalálat minden bizonnyal a Pfeiffer által alakított Ingrith királyné lesz: ő Fülöp herceg (aki az előzetes tanúsága szerint megkéri Aurora kezét) anyjaként a címszereplő legnagyobb ellenfelévé válik.

A magyar mozikban október 17-én bemutatandó film hivatalos szinopszisa alapján a Demóna: A sötétség úrnője néhány évvel az első rész után – amelyből kiderült, mi keményítette meg a gonosz tündér szívét, és miért átkozta meg a csecsemő Aurora hercegnőt – folytatja a sztorit, és továbbra is a két központi karakter, azaz a Demóna és Aurora közti bonyolult kapcsolat feltárásán dolgozik. Aurorát hamarosan királynővé koronázzák, és ők ketten új szövetségeket kötnek, és új ellenségekre tesznek szert a rengeteg erdőt és varázslatos lakóit védelmező harcuk közepette.


(via Consequence of Sound)