Anthony Hopkins bevallotta: 45 éve egy kortyot sem iszik

Fiatal rajongóinak üzent a 83 éves színész a Twitteren, mindenkit azzal biztatva, hogy 2021 sokkal jobb év lesz.

1937. december 31-én született Sir Anthony Hopkins, azaz pont idén szilveszterkor tölti be a 83. életévét. A színész a jeles alkalom előestéjén egy furcsa jubileumáról mesélt a rajongóinak a hivatalos Twitter-oldalán: 

Hálával eltelve ünneplem józanságom 45. évét.

Az Oscar-díjas Anthony Hopkins a fenti, 1 perces videójában lényegében az alkohol- és drogproblémáktól szenvedő, fiatal rajongóinak vallotta be, hogy 45 évvel ezelőtt, 1975-ben kis híján elpusztította őt a szenvedélybetegsége:

Ma van 45 éve, hogy riadót fújtak a számomra. A katasztrófa felé tartottam, majdnem halálra ittam magam. Kaptam egy rövid kis üzenetet, amely így szólt: szeretnél élni vagy inkább meghalsz? És én élni akartam.

Maga Hopkins is elismeri a videójában, hogy bizony neki is voltak nehéz, stresszes időszakai az életében, és akadtak olyan napok, amikor dolgozni sem volt kedve. A mostani, 2020-as esztendő pedig sok ember számára igen nehéz volt, de nem szabad feladni a reményt:

Ma van az a holnap, ami miatt tegnap annyira aggódtál. Fiatalok, tartsatok ki! Ne adjátok fel, folytassátok csak a harcot, legyetek bátrak, és hatalmas erők fognak a segítségetekre sietni!

A sztár azzal zárta a videóját, hogy mindenkinek boldog új évet kívánt, és kijelentette: bízik benne, hogy a 2021-es év sokkal jobb lesz. (via The Hollywood Reporter)