Atomjól néz ki Milla Jovovich az új akciófilmje jelenetfotóján

A 42 éves színésznő a Resident Evil után a Monster Hunter videojátékokat viszi vászonra a férjével.

Micsoda meglepetés: Milla Jovovich ismét játékadaptációt forgat! Ráadásul most is a férje, Paul W.S. Anderson a rendező. Szerencsére ezúttal nem a Resident Evil/Kaptár-szériához készítenek egy újabb gagyi részt, hanem egy másik sikeres Capcom-videojátékot filmesítenek meg Monster Hunter címmel. Persze igazából csak annyi a különbség, hogy a 42 éves modell-színésznő-akciósztár itt nem mutáns zombikat aprít, hanem denevérszárnyas óriásdínókat, ugyanúgy ő lesz most is a határozott és erős nő, aki férfiakat megszégyenítően jó harcos, és egy kis csoport elszánt védelmezője. A forgatás már egy ideje zajlik a napfényes Dél-Afrikai Köztársaság sivatagában, az IGN magazin szerzett is egy exkluzív jelenetfotót, valamint a rendezőt is sikerült szóra bírniuk.

A fenti képen a teljes harci díszben feszítő Jovovich mellett a harcművész Tony Jaa pózol, egy akkora dínóállkapocsból készült karddal, mint ő maga! A hivatalos szinopszis alapján kellenek is az efféle fegyverek, mert az óriásszörnyek világa igencsak halálos vidék:

A mi világunk mellett létezik egy másik is: a veszélyes és brutális szörnyetegek világa. Amikor Artemis hadnagyot (Milla Jovovich) és hűséges katonáit a mi világunkból az új világba küldik, az addig tántoríthatatlan hadnagy sokkoló felfedezést tesz: életében először olyan ellenfelei akadnak, amelyek nemcsak hogy nagyobbak nála, de pusztítóan erősek és fizikailag megállíthatatlanok! A túlélés érdekében Artemis összeáll egy titokzatos emberrel, aki már tudja a módját annak, hogyan lehet felvenni a harcot a hatalmas bestiákkal...

A rendező, W.S. Anderson ideális helyet talált Dél-Afrikában a forgatáshoz, mivel itt egyszerre található sivatag, hegy, tengerpart és város is:

Sokkal sziklásabb tájak is lesznek ennél a mostaninál: a sivatagból kiindulva eljutunk a hegyekbe, aztán a film egy jó része a föld alatt fog játszódni, kísérteties barlangokban. Lesz emellett egy sokkal bujább környezet is, ami hűen bemutatja majd a Monster Hunter dzsungelvilágát. A film csúcspontján pedig megtalálják a szereplők annak az ősi civilizációnak a maradékát is, amire a Monster Hunter játékok is hivatkozni szoktak.

Anderson persze tisztában van azzal, hogy egy kétórás mozifilm nem fogja ugyanazt az élményt nyújtani, mint egy 50 órányi, intenzív konzoljátékozás, de azt ígéri, izgalmas kalandokban és lenyűgöző látványvilágban így sem lesz hiány. A 2016 novembere óta készülő filmben Milla Jovovich és Tony Jaa  mellett szerepelni fog Ron Perlman és a rapperből lett színész, T.I. is. Aki pedig nem ismerné a Monster Hunter játékokat, annak itt egy videó a legutóbbi részből, ami nemrég jelent meg konzolra, és szokás szerint nagy sikert aratott a rajongók körében. (via Geektyrant)