Az Elton John-filmről mesélt a főszereplő

Taron Egerton az elszállt zenés életrajzi film vad kosztümjeiről és személyes élményeiről is beszélt egy talkshow-ban.

Habár a Kingsman-filmekben megismert színész új munkáját, a Robin Hoodot népszerűsíteni ment a Jimmy Kimmel Live!-ba, azért megosztott pár gondolatot a várva várt, a magyar mozikba június 6-án érkező Rocketmanről is, amelyben – ahogy arról már írtunk – a népszerű énekes élete fantasy köntösbe bújtatva tárul elénk.

A filmből kiszivárgott első képeken is látható volt, hogy Egerton ruhái Elton John megformálásakor finoman szólva is feltűnőnek ígérkeznek. Szárnyakkal felturbózott fűzős bakancs, aranylamé dzseki, cowboykalap, férfioverál, Erzsébet királynő-stílusú ruha: lesz itt minden – na meg persze ne feledkezzünk meg az énekes híres őrült napszemüvegeiről se.

A talkshow-ban a színész elmesélte, hogy nem a Rocketman forgatásakor találkozott először Elton Johnnal, hiszen a sztárnak volt egy nevezetes cameója a Kingsman második részében, amelyben ő alakította ugye a főszerepet. Valamiért úgy alakult, hogy Egerton egy templomban, az orgona előtt találkozott először az énekessel, aki – vicces célzásként a helyszínre – azzal fogadta, hogy ha öt évvel fiatalabb lenne, nyomban feleségül venné.

Kimmel faggatására Egerton elmondta, hogy a gazdag kosztümök mindig elviszik valamilyen különleges helyre a főhőst, de olyan is lesz, hogy nem visel semmit. Bár ez is nagyon ígéretesen hangzik, a nagy kérdés persze, hogy a színész maga fog-e énekelni. Mivel Taron Egerton Walesben nőtt fel, aminek nagy múltra tekint vissza a zenei kultúrája, az éneklés nem okozott gondot a számára – ellentétbe a zongorával, amiről kiderült, hogy igen nehéz megtanulni rajta játszani, így trükkös vágásokkal oldották meg, hogy ne derüljön ki, hogy a színész valójában nem tud zongorázni.


(via The Hollywood Reporter)