Az új Pixar film olyan lesz, mint a Hóbortos hétvége – csak manókkal

Az új előzetes alapján lesz egy nagyon morbid fordulat a Bosszúállók filmek sztárjainak, Chris Prattnek és Tom Hollandnek a részvételével készült Előre című animációs filmben.

A 2020. március 5-én a magyar mozikban is bemutatandó Disney/Pixar produkció sztorijáról eddig annyit lehetett tudni, hogy két tinédzserkorú manótestvér (az ő hangjukat kölcsönzi Pratt és Holland) elindul, hogy kiderítse, van-e még varázslat a világban. Később a készítők ezt a tartalomleírást még annyival bővítették, hogy a két fivér, Ian és Barley sorsdöntő utazásra indul, hogy eltöltsön még egy napot az édesapjával – akinek a halálakor még túl fiatalok voltak ahhoz, hogy emlékezzenek rá.

Most azonban kijött egy új előzetes a filmhez, amiből az derül ki, hogy mindezt az alkotók nem átvitt értelemben, hanem a lehető legkonkrétabban gondolták. Azaz a két fiú, miután megtalálja a halott apa varázspálcáját, varázslattal tényleg megpróbálja visszahozni a halottat az életbe – ám ez csak félig sikerül nekik.

Az Előre további részében így a srácok egy deréktól lefelé élő, deréktól felfelé pedig ruhával pótolt „zombit” hurcolnak magukkal, akinek a „feje” jobbra-balra nyaklik a közös kalandok során – mintha csak a Hóbortos hétvége animációs-gyerekfilmes-manós verzióját látnánk (az 1989-es fekete komédiában egy hullát hordoztak magukkal a főhősök, úgy téve, mintha a holttest élne). Lehet, hogy az életre kelt játékok, a gyereksikolyból táplálkozó szörnyek és a patkányséfek után ez lesz a Pixar eddigi legbizarrabb filmje?

Az érzést tovább erősíti, hogy korábban az Előrét író és rendező Dan Scanlon azt nyilatkozta, hogy a filmet a saját és a testvére kapcsolata inspirálta (erről itt írtunk korábban). Nagyon reméljük, hogy ez csak költői túlzás volt az alkotó részéről, és nem adtak elő a fivérével hasonló morbid akciót még gyerekkorukban!


(via Uproxx)