Nagyon cukinak ígérkezik a Pixar új animációs filmje

Kijött az első előzetes az Előre (Onward) című, jövőre érkező meséhez, amely újra összehozza a Bosszúállók filmek két sztárját, Tom Hollandet és Chris Prattet.

Ahogy arról korábban már írtunk, a Dan Scanlon (Szörny Egyetem) rendezésében készülő alkotás kertvárosi közegben, de fantasy világban fog játszódni, ahol két tinédzserkorú manót, két testvért ismerhetünk meg. A Pratt és Holland hangján megszólaló főhősök felkerekednek, hogy kiderítsék: maradt-e még varázslat a nagyvilágban.

Forrás: Pixar

 

A két színész korábban játszott már együtt a Bosszúállók: Végtelen háború és a Bosszúállók: Végjáték című Marvel mozikban – Pratt Űrlordot, Holland pedig Pókembert formálta meg. Közös munkájuk lényege a most nyilvánosságra hozott előzetes alapján, hogy mára a varázsvilágból is eltűnt minden mágia, és a kentaurok, kerti törpék, óriások, trollok, koboldok, manók, sellők és egyéb különleges lények ugyanolyan hétköznapi életet élnek, mint mi. A két testvér, Ian és Barley viszont ezt nem akarja elfogadni, ezért sorsdöntő utazásra indulnak, hogy eltöltsenek még egy napot az édesapjukkal – akinek a halálakor még túl fiatalok voltak ahhoz, hogy emlékezzenek rá.

„Itt a Pixarnál mindig megpróbálunk olyan történeteket alkotni, amelyekben van valamilyen személyes háttér.

Ezt a filmet a saját és a testvérem kapcsolata inspirálta”

– hozta nyilvánosságra nemrégiben a sztoriról Scanlon egy közleményben.

Ahogy arról korábban már írtunk, a Disney nemrégiben nyilvánosságra hozta az összes filmet, amit a következő években be fognak mutatni, így tudható, hogy – mivel a Pixar is a Disney érdekeltségébe tartozik – a magyar mozikba 2020. március 5-én bemutatandó Előre után 2021 nyarán még egy, majd 2022-ben két Pixar-animáció is érkezik. A következő Pixar-mozi egyébként, amit láthatunk, az idei Toy Story 4. lesz, amit június 20-tól játszanak a magyar mozik.


(via Pixar)