Befutott a Pókverzum 2 új előzetese

Pókember és a többi dimenzió Pókembere ismét egy látványos animációs filmben győzi le a gonoszt.

Megérkezett az előzetes az Oscar-díjas Pókember – Irány a Pókverzum kétrészes folytatásának első felvonásához, a Spider-Man: Across the Spider-Verse - Part One-hoz, ami 2023. június 2-án kerül a mozikba. A két és fél perces trailerben Miles Morales újra találkozik a szintén hálószövő igazságosztóként tevékenykedő Gwen Stacyvel egy multiverzumon átívelő utazás során.

Az új animációs filmben már hat domináns művészeti stílus lesz, szemben az első film egyetlen stílusával. Gwen Stacy világa, a Föld-65 például akvarell stílusú lesz, ami megjelenésében leginkább a festményszerű képregényborítókra fogja emlékeztetni a nézőket.

A rendező, Kemp Powers még hétfőn, a trailer megjelenése előtt adott interjút a Total Filmnek, amelyben elárulta, hogy The Spot, azaz Folt lesz a következő két Pókverzum-film főgonosza.

Ő egy igen érdekes gonosztevő, mert viccnek tűnik, de ha igazán megnézzük az erejét, hihetetlen potenciál rejlik benne. Az a képessége ugyanis, hogy dimenziókon átívelő portálokat tud nyitni, tökéletesen illeszkedik a Pókverzumba. Fogalmazzunk úgy, hogy Spot és Miles Morales meglepő módon fognak kapcsolódni egymáshoz.

 

Forrás: Marvel Comics

 

(via The Hollywood Reporter)