Bemutatták az Avatar 2. egyik új szereplőjét - FOTÓ!

Mondjuk sokat nem látni belőle.

Pontosan egy év múlva, 2022. december 22-én mutatják be James Cameron tizenkét éve bemutatott sci-fi eposzának, az Avatarnak régóta ígérgetett és tologatott folytatását, persze hacsak nem jön közbe semmi, hiszen a covid újabb és újabb hullámai bármikor lecsaphatnak. Mindenesesetre lerántották a leplet a film egyik új szereplőjéről – legalábbis félig lehúzták azt a leplet, mert nem sokat láthatunk a Spider, azaz Pók becenevű srácból. Jack Champion alakítja a Miles Socorro nevű embergyereket, aki a pandorai bázison született, ám túl kicsi volt ahhoz, hogy visszatérjen a Földre, így Jake (Sam Worthington) és Neytiri (Zoe Saldana) nevelték fel a dzsungelben.

Az Empire osztotta meg a fiút a mesebeli lány (aki vitt is ajándékot, meg nem is, volt is rajta ruha, meg nem is) módszerét alkalmazó fotót a vízben kuporgó fiúról.

"Köszöntsétek az #Avatar2 új emberi karakterét, Pókot – a na'vi szülők, Jake és Neytiri által örökbe fogadott gyereket" – írták a kép alá.

"Jake befogadta, de Neytiri mindig is úgy tekintett rá, mint az emberek egyikére, aki lerombolta az otthonát és megölte az apját" – mondta a film egyik producere, Jon Landau a magazin legfrissebb számában. Kifejtette továbbá, hogy az Avatar 2. egyik központi témája a család lesz. "Ha megnézzük, mit csinál Jim a filmjeiben, olyan univerzális témákat érint, amelyik túlmutatnak mindegyik film műfaján."

Ez a család fontossága-dolog elsőre talán giccsesnek is hangozhat (lásd a Halálos iramban-szériát), de emlékezzünk, a felszín alatt a Terminátor 2. is afféle apa-fiú dráma, pedig nem ez jutna először eszünkbe az akcióklasszikusról.

 

Ezúttal Jake-et és Neytirit vesszük alapul, és a leguniverzálisabb témát építjük köréjük. Ami a család. Jake az emberek világából származik, Neytiri pedig a na'vik világból. Olyanok, mint egy modern vegyes pár, akik talán úgy érzik, hogy nem tartoznak egyik vagy másik világhoz sem.

(Forrás: NME)

 

Pokorny Lia az I Love You Babyt énekelte a SZESSÖN próbatermében, amivel Tomi és Jancsó simán fel is vehette volna helyben megalakult zenekarukba.